Μόνο στο παιχνίδι εστιάζουν στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Μόνο στο παιχνίδι εστιάζουν στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να αποπροσανατολιστούν από τον μεγάλο σημερινό αγώνα στην Τούμπα, παρά το γεγονός της απόφασης μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί στον ΠΑΟΚ και να διεξαχθεί το ματς με την Ένωση με κόσμο στις εξέδρες.

Τη δεδομένη στιγμή και ενόψει της αναμέτρησης, στην ΑΕΚ έχουν επιλέξει να στρέψουν αποκλειστικά όλο το ενδιαφέρον τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνει πολλά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η όποια αντίδραση για τις αποφάσεις μεταφέρεται για μετά το παιχνίδι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, όπου αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι το αγωνιστικό.

Γενικότερα στην ΑΕΚ επικρατεί μεγάλη αποφασιστικότητα ενόψει του ματς στην Τούμπα, ενώ από το πρωί της Κυριακής αρκετοί οπαδοί περνούν από το ξενοδοχείο της ομάδας ζητώντας τη νίκη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στους παίκτες της ΑΕΚ διαβάστηκε ένα γράμμα για να τους εμψυχώσει και να τα δώσουν όλα για το διπλό! Το κείμενο που τους διαβάστηκε μεταξύ άλλων ανέφερε: «Για τη φανέλα, για την ιστορία, για όσα έχουμε περάσει».

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News