Χιμένεθ: Ανώτερη και στα δύο ματς η ΑΕΚ

Αθλητισμός
Χιμένεθ: Ανώτερη και στα δύο ματς η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κοιτάξουν μπροστά...

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ παρά τον αποκλεισμό από τους «16» του Europa League, θεωρώντας ότι το λάθος έγινε στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα.

Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κοιτάξουν μπροστά και το παιχνίδι με τον Ατρόμητος, λέγοντας τους ότι αισθάνεται υπερήφανος γι΄ αυτούς.

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στην Ντιναμό Κιέβου για την πρόκριση. Είναι κάποιες φορές, αν έχεις περάσει όλη τη ζωή σου στο ποδόσφαιρο, που βλέπεις ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση τη δουλειά σου, άλλες φορές όμως το αποτέλεσμα αυτό είναι άδικο.

Με όλον το σεβασμό στην Ντιναμό, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη στην Αθήνα και στο Κίεβο, απλώς ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τη δική του ευκαιρία στην Αθήνα, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις δικές μας ξεκάθαρες ευκαιρίες μπροστά στο αντίπαλο τέρμα.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε μπροστά, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, μπορούμε να σκεφτούμε τον αποκλεισμό μόνο μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας και από αύριο οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στον Ατρόμητο.

Οι λέξεις μου στους ποδοσφαιριστές μετά το παιχνίδι ήταν αυτές, είμαι υπερήφανος για όλους σας για την προσπάθειά σας. Δική μου η απόφαση να μην παίξει ο Τσιγκρίνσκι στο πρώτο ματς. Τυπική διαιτησία της UEFA, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα . Στην Αθήνα είχαμε την ατυχία να μην έχουμε μια τυπική διαιτησία της UEFA εμείς».

Φωτογραφία: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News