Γιούχτας: Ξεχνάει Καμπανιακό… και βλέπει μόνο Τηλυκράτη

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Ξεχνάει Καμπανιακό… και βλέπει μόνο Τηλυκράτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Γιούχτα υπάρχει ξεκάθαρη η αίσθηση ότι έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ηττημένος από ένα παιχνίδι απέναντι στον Καμπανιακό που με λίγο περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση θα μπορούσε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες και τα γκολ που δέχτηκε σε κρίσιμα σημεία δεν τον άφησαν να φύγει με χαμόγελα από την Χαλάστρα, απέναντι σε μια ομάδα πάντως που έδειξε σοβαρή και αποτελεσματική. Στις Αρχάνες έχουν αφήσει ήδη πίσω τους τον Καμπανιακό και έχουν στρέψει αποκλειστικά το βλέμμα τους στο επόμενο παιχνίδι, επιστρέφοντας την Κυριακή στην έδρα τους για να φιλοξενήσουν τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Οι Λευκαδίτες νίκησαν στην 3η αγωνιστική την Κοζάνη, διαθέτουν και εκείνοι ένα δυνατό σύνολο και ασφαλώς θα είναι ένα δύσκολο ματς. Στον Γιούχτα όμως πρωταρχικός στόχος είναι να αποφύγουν τα λάθη και τις αδράνειες που τους στέρησαν το θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη και να διατηρήσουν την έδρα τους ως απόρθητο κάστρο, παίρνοντας μια πολύτιμη νίκη για την διεκδίκηση της ανόδου στην SL2.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News