Ρενάτο Γκίνη: «Τέτοια παιχνίδια εξιτάρουν έναν ποδοσφαιριστή»

Ποδόσφαιρο
Ρενάτο Γκίνη: «Τέτοια παιχνίδια εξιτάρουν έναν ποδοσφαιριστή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επιθετικός του Γιούχτα στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό

Τα μπαράζ των πέντε πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής ήδη από το ξεκίνημα έχουν πάρει φωτιά, με τέσσερις ομάδες, τον Γιούχτα, την Κοζάνη, τον Καμπανιακό και τον Αιολικό να μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας από τρεις βαθμούς ενώ ο Τηλυκράτης μετρά μία ήττα στο ένα παιχνίδι που έχει δώσει.

Μετά την παύση λόγω των βουλευτικών εκλογών, το ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην Super League 2 επιστρέφει στην δράση με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

Στα παιχνίδια που θα γίνουν αύριο, ο Γιούχτας μετά το ρεπό της 2ης αγωνιστικής, δίνει την πρώτη του μάχη εκτός Κρήτης παίζοντας με τον Καμπανιακό στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Χαλάστρα. Το άλλο ματς είναι το Τηλυκράτης Λευκάδας-Κοζάνη και ρεπό έχει ο Αιολικός.

Ενόψει του αγώνα με τον Καμπανιακό, ο επιθετικός του Γιούχτα και σκόρερ ενός εκ των δύο γκολ στο νικηφόρο 2-0 της πρεμιέρας επί της Κοζάνης, ο Ρενάτο Γκίνη, μίλησε στην «Νέα Κρήτη» και έστειλε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα: «Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως υψηλό βαθμό δυσκολίας έχουν όλα τα ματς. Μην ξεχνάμε ότι αγωνίζονται οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Εμείς ξεκινήσαμε ιδανικά και στόχος μας είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Πάμε στην έδρα του Καμπανιακού για να κάνουμε μια εμφάνιση όπως με την Κοζάνη. Στόχος του Γιούχτα δεν είναι απλά η άνοδος αλλά να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί και να τερματίσει ψηλά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση σχετικά με την διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Super League 2, την οποία έχει ξαναζήσει ο ίδιος πριν λίγα χρόνια ως ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Τότε είχαμε παίξει με Πανιώνιο, Κηφισιά και Ζάκυνθο και είχαμε πάρει την άνοδο με τον Ηρόδοτο αλλά ήταν διαφορετική η διαδικασία. Ήταν μονά τα παιχνίδια. Ήταν μεγάλη βέβαια μεγάλη επιτυχία το ότι καταφέραμε να βγούμε στην Super League 2».

Για το γεγονός ότι θα χρειαστεί να παίζουν μέχρι τέλος Ιουνίου είπε: «Δεν το σκεφτόμαστε καν, παρότι ίσως λίγο η ζέστη να είναι αρνητικός παράγοντας για τα παιχνίδια. Τα μπαράζ είναι παιχνίδια που εξιτάρουν ένα ποδοσφαιριστή. Θέλουμε να παίζουμε ματς τέτοιου επιπέδου και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εμείς πήραμε ανάσες με το ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και θέλουμε να συνεχίσουμε τώρα από εκεί που σταματήσαμε».

Τέλος, για το γκολ που έβαλε με την Κοζάνη είπε: «Χαίρομαι πολύ που βοήθησα τον Γιούχτα στην πρώτη νίκη και θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει, να ανεβούμε στην Super League 2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News