Γ Εθνική

Αλμυρός: Με Σουτζή και την νέα σεζόν στην Γ' Εθνική

Οι συζητήσεις του Μανόλη Σουτζή με την διοίκηση του Αλμυρού ήταν από την πρώτη στιγμή σε θετική κατεύθυνση για την ανανέωση της συνεργασίας και ουσιαστικά έμενε μόνο η επισημοποίησης της ανακοίνωσης της κοινής τους πορείας και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Αυτό έγινε σήμερα, με την διοίκηση του Αλμυρού να στέλνει το μήνυμα ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη την νέα σεζόν με τον Μανόλη Σουτζή στον πάγκο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχει ανανεώσει ο Λεόν Πιερτζακόμι από το έμψυχο δυναμικό ενώ ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος τρέχει ήδη όλα τα θέματα για το αγωνιστικό, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανόλη Σουτζή αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. και ο πρόεδρος του Αλμυρού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 με τον ικανότατο προπονητή Μανόλη Σουτζή. Στο πρόσωπό του η διοίκηση αναγνωρίζει τη συνεισφορά του τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη δημιουργία κουλτούρας με σκοπό την διαρκή πρόοδο, την ομαδικότητα και την φιλοδοξία η ομάδα μας κάθε χρόνο να παρουσιάζεται καλύτερη. Μανόλη σου ευχόμαστε υγεία κ πολλές επιτυχίες!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια