Μύρων Χιλετζάκης: «Όλη η κοινωνία των Αρχανών γιορτάζει»

Ποδόσφαιρο
Μύρων Χιλετζάκης: «Όλη η κοινωνία των Αρχανών γιορτάζει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος του Γιούχτα Μύρων Χιλετζάκης έγραψε και εκείνος το όνομά του με χρυσά γράμματα το όνομά του στην «χρυσή βίβλο» του σωματείου!

Ο Γιούχτας επί προεδρίας του κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επίπεδο Γ’ Εθνικής και πάει με αισιοδοξία και πίστη στα μπαράζ διεκδίκησης της ανόδου στην Super League 2.

O κ. Χιλετζάκης είναι ένας παράγοντας με μακρά θητεία στα διοικητικά του Γιούχτα, με μεγάλη προσφορά στο σωματείο και ασφαλώς έχει βάλει κι εκείνος τη δική του σφραγίδα σε έναν ιστορικό τίτλο.

Στο περιθώριο των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό, ο πρόεδρος του Γιούχτα δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ο στόχος μας από την αρχή φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλη η κοινωνία των Αρχανών γιορτάζει. Γιορτάζει το ιστορικό της σωματείο που αριθμεί 50 και πλέον χρόνια και  το σωματείο που χάρισε χαρά στους Αρχανιώτες. Είναι ένα πανηγύρι για εμάς και ευελπιστούμε να ανέβουμε κατηγορία. Ήταν το όνειρο μας. Ο Γιούχτας είναι στο πρωτάθλημα εδώ και 5 χρόνια και περιμένουμε να ανέβει κατηγορία. Δικαιώθηκε και η διοίκηση και το χωριό. Δηλώνουμε παρών για την Super League 2 και σε όποια πρόκληση βρεθεί μπροστά μας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News