Γιούχτας: Όλα έτοιμα για την μεγαλύτερη ώρα της ιστορίας του!

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Όλα έτοιμα για την μεγαλύτερη ώρα της ιστορίας του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Γιούχτα η συγκλονιστική πρόκριση στο Final Four ανήκει ήδη στο παρελθόν και το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό. Το παιχνίδι που ο Γιούχτας θα ζήσει την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του, απέχοντας μια ανάσα από το όνειρο της ανάδειξής του σε πρωταθλητή της Γ' Εθνικής.

Μπορεί μάλιστα η ομάδα να αγωνίστηκε 120 λεπτά με τον Αλμυρό αλλά στις Αρχάνες πλέον δεν υπολογίζουν στην κόπωση, ξέροντας ότι την Κυριακή δεν παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, αφού έχουν την ευκαιρία να γράψουν το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του σωματείου. Μάλιστα, ο Νίκος Σουργιάς φρόντισε να… αποθεώσει τους ποδοσφαιριστές του στον απόηχο του αγώνα Κυπέλλου αναφέροντας τα εξής: «Υποκλίνομαι στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι αληθινοί άνδρες και πραγματικοί επαγγελματίες».

Επίσης έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο: «Ζητάμε από όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει αυτούς τους μικρούς ήρωες του ποδοσφαίρου, για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό το ιστορικό πρωτάθλημα στον πιο δύσκολο όμιλο της Γ' Εθνικής των τελευταίων χρόνων». Με τις καλύτερες συνθήκες, μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο Γιούχτας δίνει την Κυριακή το ραντεβού με την ιστορία…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News