Γ’ Εθνική: Ο ΑΟΑΝ… και οι άλλοι στην μάχη παραμονής!

Ποδόσφαιρο
Γ’ Εθνική: Ο ΑΟΑΝ… και οι άλλοι στην μάχη παραμονής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σενάρια για την ουρά στον 5ο Όμιλο ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής

Ο Αλμυρός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της προτελευταίας αγωνιστικής στην μάχη της ουράς στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος το άγχος έχει μεταφερθεί σε τέσσερις ομάδες, που θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Άρης Πετρούπολης, Αγία Παρασκευή και Κερατσίνι-ΑΟΑΝ που παίζουν μεταξύ τους, θα δώσουν την τελική μάχη για την αποφυγή της 10ης θέσης.

Η παρουσία του ΑΟΑΝ στο γκρουπ αυτών των τεσσάρων ομάδων ασφαλώς και είναι μια μεγάλη έκπληξη, καθώς είναι μια ομάδα που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους, με βαριά φανέλα και πολύ κόσμο, φτάνοντας φέτος ως τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα τελευταία όμως αρνητικά για τη μάχη της σωτηρίας, έφεραν τους Αγιονικολιώτες να παίζουν «κορώνα-γράμματα» την επιβίωσή τους, κινδυνεύοντας σοβαρά με υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική, έχοντας το πιο δύσκολο έργο, αφού για να τα καταφέρουν έχουν μόνο ένα στόχο: Νίκη μέσα στο Κερατσίνι που επίσης θα παίζει για τη σωτηρία του!

Έχουν όμως ενδιαφέρον τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τις τέσσερις αυτές ομάδες λίγες ημέρες πριν το τελευταίο ραντεβού στα γήπεδα, με την υποσημείωση ότι μόνο στους 37 βαθμούς είναι σίγουροι αφού από εκεί και κάτω ακόμα και αν τερματίσουν 9οι, θα μπλέξουν στα σενάρια υποβιβασμού του χειρότερου 9ου από τους ομίλους της Γ’ Εθνικής…

Άρης Πετρούπολης (36 βαθμοί)

Ο Άρης Πετρούπολης βρίσκεται κοντά στην σωτηρία και του αρκεί μια ισοπαλία στο ματς με τον αδιάφορο σωτηρία. Ένα σενάριο είναι αυτό που ρίχνει τον Άρη Πετρούπολης: Να χάσει από τον Φωστήρα, να νικήσει η Αγ. Παρασκευή και να νικήσει ο ΑΟΑΝ το Κερατσίνι με λιγότερα από... πέντε γκολ διαφορά.

Κερατσίνι (36 βαθμοί)

Το Κερατσίνι θέλει νίκη ή ισοπαλία στο ματς ζωής και θανάτου με τον ΑΟΑΝ. Αν ηττηθεί (με λιγότερα από πέντε γκολ διαφορά...), θα πρέπει είτε να μην νικήσει η Αγ. Παρασκευή τον Αλμυρό είτε να χάσει ο Άρης Πετρούπολης από τον Φωστήρα...

Αγ. Παρασκευή (34 βαθμοί)

Η Αγία Παρασκευή μεταμορφώθηκε σε… Μπαρτσελόνα τις τελευταίες αγωνιστικές και κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού θα τα καταφέρει να σωθεί αν νικήσει τον Αλμυρό. Με ήττα ή ισοπαλία η Αγ. Παρασκευή θα εξαρτάται όχι μόνο από το αποτέλεσμα στο ΑΟΑΝ-Κερατσίνι αλλά θα κινδυνεύει ως χειρότερη ένατη…

ΑΟΑΝ (34 βαθμοί)

Μόνο το «διπλό» θέλει ο ΑΟΑΝ στο Κερατσίνι για να μπορεί να είναι ήσυχος. Αν δεν τα καταφέρει τότε η κατάσταση δυσκολεύει αφόρητα, επιθυμώντας τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα με εκείνο που θα φέρει η Αγ. Παρασκευή κόντρα στον Αλμυρό αλλά και με την αγωνία να είναι ο χειρότερος 9ος της Γ’ Εθνικής!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News