Γιούχτας: Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο για το παιχνίδι με τον Αλμυρό

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο για το παιχνίδι με τον Αλμυρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιούχτας με ανακοίνωση του κάνει δημόσιο κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο κρίσιμο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή. 

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μια από τις πλέον κρισιμότερες εβδομάδες στην φετινή και ίσως όχι μόνο , πορεία μας έχει ξεκινήσει.

Οδεύοντας προς την συμπλήρωση των 65 χρόνων από την ίδρυσή μας , έχουμε τις 2 ίσως μεγαλύτερες προκλήσεις μπροστά μας με αυτήν της Κυριακής 30-4-2023 να αποτελεί την ισχυρότερη. Υποδεχόμαστε στην τελευταία αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας, την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς μια άλλη μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Αρχανιώτες αλλά ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, να έρθει και να σταθεί δίπλα στην ομάδα του τόπου μας που φτάνει στο όνειρο.

Η μάχη θα συνεχιστεί και στους αγώνες πρόκρισης για την άνοδο μας , όμως αυτή είναι η μάχη για την πρωτιά που και την αξίζουμε , και την θέλουμε και μπορούμε να την κάνουμε δική μας.

Είναι καιρός να δείξουμε σε όλους ότι και τα Περιφερειακά Σωματεία , μακριά από το κέντρο μπορούν και έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Το έδειξε η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου στο Μπάσκετ , θα το επιβεβαιώσουμε και εμείς. Να είστε σίγουροι ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και αυτό είναι η ισχυρή και ακλόνητη δέσμευσή μας προς όλους.

Η ομάδα πάντοτε είχε, έχει και θα έχει και τον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ δίπλα και στα ευκολά και στα δύσκολα. Μην λείψει κανείς , οι Αρχάνες σας περιμένουν , το γήπεδο μας χωράει όλους και η ομάδα μας αξίζει και το χειροκρότημά μας αλλά και την νίκη .»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News