Τα εύσημα Χατζησεβαστού και η αξιοπρέπεια του Πόρου

Ποδόσφαιρο
Τα εύσημα Χατζησεβαστού και η αξιοπρέπεια του Πόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός για άλλη μια φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πόρου, που παλεύουν μέσα από πολλά προβλήματα και κατάφεραν με πολλές ελλείψεις να φέρουν 0-0 στην έδρα του ιστορικού Εθνικού.

Ο έμπειρος τεχνικός όμως στάθηκε ιδιαίτερα στην αξιοπρέπεια με την οποία αγωνίζεται ο Πόρος, τονίζοντας ότι αυτό πηγάζει από τον πρόεδρο κ. Ασσαργιωτάκη.

Η δήλωση Χατζησεβαστού:

«Ήταν το τελευταίο μας φετινό παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πύλιος, Σένκα, Καλαμιώτης Νάκας, Παπαδομιχελάκης που με τον ΠΟΑ ήταν στο βασικό σχήμα με τον Εθνικό απουσίαζαν όπως αναγκαστικές αλλαγές έγιναν οι Βασίλης Μπάμπης, Σημαιάκης.

Όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από όλους όσους αγωνίστηκαν, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματικά άξιζαν την νίκη με πολλές προϋποθέσεις για γκολ και κλασικές ευκαιρίες. Η κόπωση σε κάποιους παίκτες ήταν αναμενόμενη λόγω Κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην διαιτησία αλλά και σε όλα τα παιδιά μας γιατί πραγματικά ανεξαρτήτου στόχου και ανεξαρτήτως ηλικίας τα δίνουν όλα!

Τελευταία βλέπουμε “ομάδες” που ξαφνικά ως διά μαγείας κερδίζουν στις τελευταίες αγωνιστικές! Πραγματικά είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή που αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι. Όλο αυτό πηγάζει από την αξιοπρέπεια του προέδρου μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News