Διαιτησία: Η Βόρεια Ελλάδα… έρχεται Κρήτη για τα μεγάλα ντέρμπι της Γ’ Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία: Η Βόρεια Ελλάδα… έρχεται Κρήτη για τα μεγάλα ντέρμπι της Γ’ Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 25ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική και οι ορισμοί στα μεγάλα ντέρμπι που θα διεξαχθούν σε Άγιο Νικόλαο και Γάζι έγιναν από την Βόρεια Ελλάδα!

Στο ΑΟΑΝ-Γιούχτας διαιτητής ορίστηκε ο Αναστασόπουλος από την Ένωση Χαλκιδικής με βοηθούς του τους Σούζα από την Ανατολική Αττική και Μπακογιάννη από την Αθήνα ενώ το Αλμυρός-Μαρκό θα το διευθύνει ο Σαφούρης από την ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς του τους Παπαδόπουλο από τον Πειραιά και Σερεβέτα από την Αθήνα. Μάλιστα στα κρίσιμα παιχνίδια υπάρχουν και 4οι διαιτητές. Αναλυτικά:

Κυριακή 23/04 (16:00)

*Αλμυρός- Μαρκό (γηπ. Αλμυρού): Σαφούρης (Σερρών), Παπαδόπουλος (Πειραιά), Σερεβέτας (Αθηνών), 4ος Ταμπουρατζής (Λασιθίου), παρ: Χανιωτάκης (Ηρακλείου)

*ΑΟΑΝ- Γιούχτας (γηπ. Αγίου Νικολάου): Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Σούζας (Ανατολικής Αττικής), Μπακογιάννης (Αθηνών), 4ος Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου), παρ: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

*Εθνικός- Πόρος (γηπ. Περάματος): Καπίρης, Μιμίδης, Καλοπίσης (Αθηνών), παρ: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

*Α.Ο.Τ.-Άρης Πετρούπολης (γηπ. Τυμπακίου): Χατζηγιάννης (Πειραιά), Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), Διονύσης (Ρεθύμνου), παρ: Βλάσσης (Λασιθίου)

*Φωστήρας- Αγία Παρασκευή (γηπ. Ταύρου): Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουρκουνάσιος (Πειραιά), Λαμπροπούλου (Πειραιά), 4ος: Γιανναράκης (Πειραιά).

*Μοσχάτο- Θύελλα Ραφήνας (γηπ. Μοσχάτου): Γιαπιτζόγλου, Καραγιάννης, Μαυρομάττης (Δυτικής Αττικής)

*Άγιος Ιερόθεος- Κερατσίνι (γηπ. Χωράφας): Κορωνιάς, Γκούβας, Κωστάκης (Ανατολικής Αττικής)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News