Μανόλης Σουτζής: «Ο Αλμυρός θα σωθεί. Τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε και σε κορυφή και σε ουρά»

Αθλητισμός
Μανόλης Σουτζής: «Ο Αλμυρός θα σωθεί. Τα πάντα θα κριθούν στο φινάλε και σε κορυφή και σε ουρά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αλμυρός πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Εθνικό για την 24η αγωνιστική, με την ομάδα του Γαζίου να έχει πάρει πλέον μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο δεν επαναπαύονται καθώς έρχονται δύο πολύ σπουδαία παιχνίδια στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον Εθνικό είχε ξεκάθαρα τον τίτλο του “ντέρμπι σωτηρίας” για τον Αλμυρό, καθώς σε περίπτωση ήττας η ομάδα θα έμπαινε σε μπελάδες για την παραμονή της.

Έστω και στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, το συγκρότημα του Μανόλη Σουτζή κατάφερε να πάρει το πολύ σπουδαίο αυτό “τρίποντο”, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί στο 100%.

Ακόμα και με τη νίκη αυτή οι “οράνιε” δεν μπορούν να νιώθουν ασφάλεια, καθώς έχουν μπροστά τους δύο κρίσιμα παιχνίδια με Μαρκό (εντός) και Αγία Παρασκευή (εκτός), όπου η νίκη γι’ αυτούς είναι μονόδρομος.

Στο neakriti.gr  μίλησε ο προπονητής της ομάδας Μανόλης Σουτζής, ο οποίος ανέφερε για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν κομβικό για εμάς. Παίζαμε κόντρα σε μια αρκετά καλή ομάδα και ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε πολύ. Είχαμε πει με τα παιδιά ότι για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος. Όσο περνούσε ο χρόνος σιγουρευόμουν ότι θα έρθει το γκολ που θα μας χαρίσει τη νίκη. Τελικά ήρθε, έστω και στις καθυστερήσεις, και για εμάς ήταν αρκετά σημαντικό».

Ο προπονητής της ομάδας του Γαζίου μίλησε και για τα επόμενα παιχνίδια, λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας δύο κρίσιμα παιχνίδια. Για εμάς το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, τόσο στην κορυφή όσο και στην ώρα της βαθμολογίας».

Για το αν η ομάδα του πιστεύει ότι θα σωθεί ή όχι, ο ίδιος απάντησε: «Το είχα πει από την αρχή και θα συνεχίσω να το λέω: Είμαι σίγουρος, η ομάδα θα σωθεί. Το ίδιο ακριβώς έχω πει και στα παιδιά. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία».

Τέλος, στους παίκτες έχει δοθεί άδεια για τις γιορτές του Πάσχα και με την επάνοδό τους θα επικεντρωθούν στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με το Μαρκό, αλλά και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Γιούχτα, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 26 Απριλίου, και όχι την Τετάρτη του Πάσχα όπως αρχικά είχε οριστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News