Γιούχτας... μια ομάδα που οδεύει πανάξια στο πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας... μια ομάδα που οδεύει πανάξια στο πρωτάθλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Γιούχτας έφυγε νικηφόρα από την Ραφήνα με ανατροπή και κατακτώντας το τρίποντο σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Γ’ Εθνικής είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στον τίτλο.

Έναν τίτλο στον οποίο η ομάδα τω Αρχανών, με καθοδηγητή τον Νίκο Σουργιά, οδεύει πανάξια, έχοντας δείξει χαρακτήρα στα τελευταία παιχνίδια και έχοντας πάρει μεγάλα «διπλά», που είναι και εκείνα που του έχουν δώσει το προβάδισμα στην βαθμολογία.

Ο Γιούχτας στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια έχει πάρει νίκη με ανατροπή στο τέλος 2-3 επί του Φωστήρα στον Ταύρο, νίκη με γκολ του Γιαλούση στο 95’ με 1-2 επί του Πόρου στο Μαρτινέγκο, πολύ δύσκολο «διπλό» με 0-1 στο Μοσχάτο που δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή του και σήμερα άλλο ένα «διπλό» με ανατροπή στη Ραφήνα, με τα γκολ των Νύκταρη και Ροβίθη στο β’ ημίχρονο.

Τα χαμόγελα στην Ραφήνα για τους Αρχανιώτες ήταν πολλά ενώ υπήρχαν και αρκετοί φίλαθλοι από τις Αρχάνες και την Αθήνα που στήριξαν την ομάδα και οι παίκτες πήγαν μπροστά στην κερκίδα και τους ευχαρίστησαν για την παρουσία τους…

Επόμενο εμπόδιο είναι την Τετάρτη με Άγιο Ιερόθεο και στη συνέχεια ο Γιούχτας θα φορτσάρει για τον τίτλο μετά το Πάσχα παίζοντας με ΑΟΑΝ εκτός και Εθνικό στο φινάλε στις Αρχάνες. Εκεί όπου θέλει μαζί με τον κόσμο του να πανηγυρίσει ένα ιστορικό πρωτάθλημα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News