Γ΄ Εθνική: Αντωνίου στις Αρχάνες, Τρίκας στο Γάζι

Αθλητισμός
Γ΄ Εθνική: Αντωνίου στις Αρχάνες, Τρίκας στο Γάζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο παιχνίδι που θα γίνει στις Αρχάνες, όπου ο Γιούχτας θα υποδεχθεί το Κερατσίνι, διαιτητής ορίστηκε ο Χανιώτης, Δημήτρης Αντωνίου με βοηθούς τους επίσης Χανιώτες, Μαυρεδάκη – Πέτσα.

Στο ματς του Πόρου κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας, «άρχον» του αγώνα θα είναι ο Ψαρίδης από την Αθήνα με βοηθούς τους Λασιθιώτες Καφεσάκη και Θεοδοσάκη. Το παιχνίδι του Αλμυρού απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο θα διευθύνει ο κ. Τρίκας από τα Χανιά με βοηθούς τους Οβάκογλου και Κοτσιφάκη (Χανιά). Το εκτός έδρας ματς του ΑΟΤ κόντρα στον Εθνικό θα «σφυρίξει» ο Φωκάς από την Αχαΐα με βοηθούς τους Ανδριανό και Σταθοπούλου (Αχαΐα).

Τέλος, διαιτητής στον αγώνα Φωστήρας – ΑΟΑΝ θα είναι ο Σαφούρης-Αργυρόπουλος (Σερρών), με βοηθούς τους Κουρμαδιά (Δωδε/σου) και Δεφερέρα (Πειραιά).

Αναλυτικά οι ορισμοί της 22ης αγωνιστικής:

Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΜΟΣΧΑΤΟ: Διαιτητής: Καυκάς Απόστολος (Μεσσηνίας), Μπουρίκας Χρυσοβαλάντης (Μεσσηνίας), Νικολόπουλος Παναγιώτης (Μεσσηνίας)

ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Διαιτητής: Αντωνίου Δημήτριος (Χανίων), Μαυρεδάκης Νεκτάριος (Χανίων), Πέτσας Δημήτριος (Χανίων)

ΜΑΡΚΟ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Διαιτητής: Μαυραντωνάκης Νικόλαος (Χίου), Παπαδόπουλος Νικόλαος (Δυτ. Αττικής), Λυκομήτρος Ευάγγελος (Αργολίδας)

ΠΟΡΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Διαιτητής: Ψαρίδης Χαράλαμπος (Αθηνών), Καφεσάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου), Θεοδοσάκης Ζαχαρίας (Λασιθίου)

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Αχαΐας), Ανδριανός Μιχαήλ (Αχαΐας), Σταθοπούλου Αλεξία (Αχαΐας)

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Διαιτητής: Τρίκας Νικόλαος (Χανίων), Οβάκογλου Ευάγγελος (Χανίων), Κοτσιφάκης Χρήστος (Χανίων)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ – ΑΟΑΝ: Διαιτητής: Σαφούρης-Αργυρόπουλος Κων/νος (Σερρών), Κουρμαδιάς Νικόλαος (Δωδεκανήσου), Δαφερέρας Γεώργιος (Πειραιά)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News