Στα γήπεδα σήμερα Σάββατο οι ομάδες της Γ΄Εθνικής...

Ποδόσφαιρο
Στα γήπεδα σήμερα Σάββατο οι ομάδες της Γ΄Εθνικής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γήπεδα θα βρεθούν σήμερα όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, με την ΕΠΟ να έχει προγραμματίσει την 18η αγωνιστική ημέρα Σάββατο, λόγω του ότι ακολουθεί αμέσως την Τετάρτη η εμβόλιμη 19η.

Από το σημερινό πρόγραμμα, το ενδιαφέρον κεντρίζει το ηρακλειώτικο ντέρμπι στο Γάζι ανάμεσα στον Αλμυρό και τον Πόρο, δύο ομάδες που πάντα οι μεταξύ τους μονομαχίες τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζονται από δύναμη και πάθος. Φέτος η αναμέτρηση έχει και μεγάλη βαθμολογική κρισιμότητα. Ο Αλμυρός του Μανόλη Σουτζή πήρε βαθιά ανάσα μετά το «διπλό» στο Μοσχάτο και θέλει ένα ακόμα τρίποντο για να απεμπλακεί από πιθανές περιπέτειες, στρέφοντας παράλληλα την ματιά του στις υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις. Από την άλλη πλευρά ο Πόρος του Γιάννη Χατζησεβαστού αναζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ενώ με εξαίρεση την ήττα πριν λίγες αγωνιστικές στο Τυμπάκι, στα προηγούμενα τοπικά ντέρμπι τα είχε πάει εξαιρετικά, κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τον ΑΟΤ και τον Αλμυρό εντός και τον Γιούχτα εκτός έδρας.

Μεγάλο παιχνίδι περιμένει τον Γιούχτα στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα, με την ομάδα των Αρχανών να δοκιμάζεται σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της κατηγορίας και να προσδοκά ότι θα καταφέρει να πάρει μια νίκη που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην μάχη των πρώτων θέσεων.

Ο ΑΟΤ προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του και χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, φιλοξενεί το Κερατσίνι και κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι εντελώς καταδικαστικό ενώ την δική του κρισιμότητα έχει το παιχνίδι στον Άγιο Νικόλαο, ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και την πρωτοπόρο Μαρκό. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σήμερα (15:00)

*Εθνικός – Μοσχάτο (γηπ. Περάματος): Ψαρίδης (Αθηνών), Τζέλος (Αθηνών), Αρέστης (Δωδεκανήσου)

*Αλμυρός – Πόρος (γηπ. Αλμυρού): Τρίγκας, Μαυρεδάκης, Οβάκογλου (Χανίων)

*ΑΟΑΝ – Μαρκό (γηπ. Αγ. Νικολάου): Μανδαλενάκης, Μπλαβάκης, Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

*Φωστήρας – Γιούχτας (γηπ. Ταύρου): Δαμιανάκης, Σηφάκης, Πουλόπουλος (Πειραιά)

*Άγιος Ιερόθεος – Αγ. Παρασκευή (γηπ. Χωράφας): Ζαφείρης (Ηρακλείου), Πέτσας (Χανίων), Βατός (Άρτας)

*ΑΟΤ – Κερατσίνι (γηπ. Τυμπακίου): Ταμπουρατζής, Σιγανός, Καφεσάκης (Λασιθίου)

*Θύελλα Ραφήνας – Άρης Πετρούπολης (γηπ. Ραφήνας): Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Γκουριώτης (Αργολίδας), Κατσογιάννης (Ηρακλείου)

Η βαθμολογία

1.Μαρκό 33

2.Θύελλα Ρ. 31

3.Γιούχτας 29

4.Φωστήρας 28

5.Εθνικός 26

6.Κερατσίνι 25

7.Αλμυρός 25

8.Άρης Πετρ. 24

9.ΑΟΑΝ 23

10.Αγία Παρασκευή 21

11.Πόρος 19

12.Μοσχάτο 18

13.ΑΟΤ 10

14.Άγιος Ιερόθεος 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News