Κοτζαμάνης: «Απαράδεκτη, προκλητική και εξευτελιστική διαιτησία»

Ποδόσφαιρο
Κοτζαμάνης: «Απαράδεκτη, προκλητική και εξευτελιστική διαιτησία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτά παράπονα έχει ο Γιούχτας από την διαιτησία του Δημαράκη (Δωδεκανήσου) στο σημερινό παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης.

Ο εν λόγω διαιτητής έδωσε πέναλτι και αποβολή του Δωματά, το οποίο δεν έγινε γκολ (δοκάρι) αλλά στη συνέχεια έδωσε και δεύτερο πέναλτι στο ματς με το οποίο ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ και εντέλει επικράτησε με 2-0. Η δήλωση του γενικού αρχηγού των Αρχανιωτών, Στράτου Κοτζαμάνη, είναι ενδεικτική της έντονης διαμαρτυρίας για τη διαιτησία:

«Σήμερα ήταν μια πολύ κακή αγωνιστική μέρα για την ομάδα μου. Πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Άρη Πετρούπολης για την άψογη φιλοξενία!!!! Δεύτερον ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου γιατί δεν μπορέσαμε να τους προστατέψουμε από μια απαράδεκτη, προκλητική και εξευτελιστική διαιτησία.

Παράλληλα θα ήθελα να τους συγχαρώ για την συμπεριφορά τους απέναντι σε αυτή την εξευτελιστική διαιτησία, της οποίας σκοπός ήταν όχι μόνο να χάσουμε το παιχνίδι, αλλά και να δημιουργήσει όσο το δυνατό περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Η ομάδα μας δεν έπεσε στην παγίδα αυτή και βγήκε σχεδόν αλώβητη. Τέλος να ενημερώσουμε αυτούς τους κυρίους ότι εμείς θα είμαστε πιο δυνατοί από εδώ και πέρα, με ότι αυτό συνεπάγεται…. Καλή καθαρή Δευτέρα σε όλους!!!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News