AOT: Κομβικά τα επόμενα παιχνίδια με Φωστήρα και Μοσχάτο

Ποδόσφαιρο
AOT: Κομβικά τα επόμενα παιχνίδια με Φωστήρα και Μοσχάτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα μεγάλο αποτέλεσμα επέστρεψε από την Αθήνα ο ΑΟ Τυμπακίου, καθώς το γεγονός ότι όχι απλά στάθηκε όρθιος στην έδρα του Άρη Πετρούπολης και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά διεκδίκησε μέχρι το τέλος και την νίκη, δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση σωτηρίας!

Στον ΑΟΤ νιώθουν δικαιωμένοι καθώς μετά τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα όχι μόνο δεν έσκυψαν το κεφάλι από απογοήτευση αλλά πείσμωσαν, έκαναν σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και έστειλαν το μήνυμα ότι θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την παραμονή τους. Οι τελευταίες προσθήκες των Καμνέλιους και Ούγκο Σίλβα, σε συνδυασμό με την παρουσία του Μάρκο Μεϊρέλες, ανεβάζουν ήδη το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, ο βαθμός στην Πετρούπολη δίνει το ψυχολογικό έναυσμα και τα επόμενα παιχνίδια έχουν την δική τους σημασία.

Την προσεχή Κυριακή ο ΑΟΤ θα φιλοξενήσει τον Φωστήρα και θα ακολουθήσει την Τετάρτη η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μοσχάτο. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο ΑΟΤ μπορεί να πάρει έξι βαθμούς και σε συνδυασμό με τους τρεις βαθμούς που περιμένει από την εκδίκαση του αγώνα με τον Άγιο Ιερόθεο, μπορεί να αλλάξει τελείως η βαθμολογική κατάσταση και η ομάδα του Μιχάλη Κουτεντάκη να μπει πολύ δυνατά στο κόλπο της σωτηρίας…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News