Αλμυρός: Σουπερλιγκάτη μεταγραφή με Θεόδωρο Μπέριο!

Ποδόσφαιρο
Αλμυρός: Σουπερλιγκάτη μεταγραφή με Θεόδωρο Μπέριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφή από το πάνω ράφι ολοκλήρωσε ο Αλμυρός με τον 33χρονο αμυντικό Θεόδωρο Μπέριο να ανακοινώνεται σήμερα από τους "πορτοκαλί".

Ο υψηλόσωμος στόπερ (1.91μ.) άνηκε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στην Καλαμάτα (SL2) λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μεσσηνίας.

Πρόκειται για ένα παίκτη με παραστάσεις από την Super League 1 παίζοντας με επιτυχία πριν λίγα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα με προπονητή τον Γιάννη Πετράκη, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Κύπρο (Νέα Σαλαμίνα, Ερμή Αρραδίπου), Ουγγαρία (Κισβάρντα) και Τσεχία (Τσάσλαβ). Ασφαλώς η προσθήκη Μπέριου δίνει εμπειρία και ποιότητα στην αμυντικη γραμμή του Αλμυρού.

Η ανακοίνωση του Αλμυρού αναφέρει τα εξής:

"Ο Αλμυρός Γαζίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο και πολύ ποιοτικό αμυντικό Μπέριο Θοδωρή ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1989, με ύψος 1,91 και προέρχεται από την ομάδα της Καλαμάτας. Τις χρονιές 2018-2020 αγωνίστηκε στην Κισβάρντα της Ουγγαρίας και έχει παραστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο στη Super League 1 και τη Β’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News