Γ΄ Εθνική: Πρεμιέρα που κρύβει παγίδες

Ποδόσφαιρο
Γ΄ Εθνική: Πρεμιέρα που κρύβει παγίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ξεκινάει σήμερα  μετά από δύο μήνες καθυστέρηση, με τις κρητικές ομάδες να δίνουν σημαντικά παιχνίδια και αυτό που θέλουν είναι να μην... πέσουν θύματα της πρεμιέρας.
Στην πρώτη του ιστορική  συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο ΑΟΤ έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Φωστήρα, με την ομάδα της Μεσαράς να θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα. Ο αντίπαλος του ΑΟΤ είναι αρκετά δυνατός, ωστόσο αυτό δεν “τρομάζει” τους παίκτες του Μιχάλη Κουτεντάκη, που είναι έτοιμοι για τη νίκη. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τους Παπανδρέου, Γιαννικάκη και Κουτεντάκη, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ εκτός είναι και ο Αριστεινίδης ο οποίος «κουβαλάει» τιμωρία από πέρυσι. Εκτός έδρας δοκιμασία έχει και ο Γιούχτας, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μαρκό. Οι Αρχανιώτες έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία όλη την εβδομάδα, ενώ ο Νίκος Σουργιάς έχει μια μοναδική απουσία, αυτή του Μάνου Ρουσσάκη, ο οποίος έχει ίωση.
Τον Άρη Πετρούπολης στην έδρα του θα υποδεχτεί ο Αλμυρός, με στόχο να κάνουν πρεμιέρα με το δεξί. Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης έχει δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κατσικοκέρη, Αντωνίου, Γκόγκο και Μπανβό, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Ξενοκτιστάκης.
Σημαντικό παιχνίδι δίνει και ο Πόρος, ο οποίος παίζει στο Μαρτινέγκο με την Αγία Παρασκευή. Οι “μπλε” έχουν θέσει ως στόχο να πρωταγωνιστούν και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θέλουν τη νίκη. Ωστόσο τα προβλήματα για την ομάδα του Πόρου είναι αρκετά, καθώς ο Γιάννης Χατζησεβαστός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Πήλιο, Φρόκου, Ρίζκη, Γροσδάνη και Ζούζουλα. Τέλος, εντός έδρας παιχνίδι δίνει και ο ΑΟΑΝ, ο οποίος υποδέχεται τη Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου έχει θέσει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα, στοχεύοντας στην 1η θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλης Σκύβαλος δεν θα έχει στην διάθεση του τους Πυθαρούλη (είναι τραυματίας) και τον Σέχου ο οποίος είναι ανέτοιμος.
Σήμερα 15:00Αλμυρός-Άρης Πετρούπολης (γήπ. Αλμυρού): Μόσχου, Κοκοτάκης, Σιγανός (Λασιθίου), παρ.: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου). Α.Ο. Πόρου-Αγία Παρασκευή (γήπ. Εργοτέλη): Αντωνίου, Οβάκογλου-Πέστας (Χανίων), παρ.: Βλάσσης (Λασιθίου) Μαρκό-Γιούχτας (γήπ. Σπάτων): Φωστέρης, Τσελεπίδης-Τσέλιος (Ανατολικής Αττικής), παρ.: Ρώσση (Αθηνών) Φωστήρας-Α.Ο. Τυμπακίου (γήπ. Ταύρου): Λαθύρης (Πειραιά), Αλεξόπουλος, Γκούβας (Ανατ. Αττικής), παρ.: Διαμαντής (Εύβοιας) Α.Ε. Μοσχάτου-Άγιος Ιερόθεος (γήπ. Μοσχάτου): Χρόνης, Τσαγανού-Θωμόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ.: Γεωργιάδης (Αθηνών). ΑΟΑΝ-Θύελλα Ραφήνας (γήπ. Αγ. Νικολάου): Μανδαλενάκης, Βισκαδούρος-Μπιμπάκης (Ηρακλείου), παρ.: Πνευματικάκης (Λασιθίου)Δευτέρας 14/11 (ώρα 15:00)Εθνικός-Κερατσίνι (γήπ. Περάματος): Καπίρης, Αθανασόπουλος, Κατελανάκης (Αθηνών), παρ.: Λιανός (Βοιωτίας). 
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News