Πόρος: Πρώτη προπόνηση Γροσδάνη υπό τις οδηγίες Χατζησεβαστού

Ποδόσφαιρο
Πόρος: Πρώτη προπόνηση Γροσδάνη υπό τις οδηγίες Χατζησεβαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτησε Ηράκλειο το τελευταίο απόκτημα του Πόρου, με τον Παύλο Γροσδάνη να βρίσκεται σήμερα στο «Ικάριο» και να προπονείται για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησεβαστού

Ο νεαρός διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων με παραστάσεις από την Super League με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα που πέρυσι αγωνίστηκε στην Super League 2 με την Καβάλα  είχε την πρώτη του γνωριμία με το προπονητικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες.

Το σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλε» καλωσόρισαν το πρωί ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαργιωτάκης και το απόγευμα ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Σπανάκης, ο γενικός αρχηγός Νίκος Γεωργιλαδάκης, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός καθώς τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ποιος είναι ο Παύλος Γροσδάνης

Ο Παύλος Γροσδάνης γεννήθηκε στις 03 Απριλίου 2002 στη Φλώρινα. Αγωνίζεται σε όλες θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στην επίθεση. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στις Ακαδημίες της πόλης και έπειτα σε αυτές του ΠΑΣ Φλώρινας, των οποίων ήταν μέλος μέχρι τα 14. Ακολούθησε η λαμπρή πορεία στον ΠΑΣ Γιάννινα, περνώντας απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τις Ακαδημίες, την Κ17, την Κ19 και φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα. Μόλις στα 17 του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο την σεζόν 2019-2020 μέτρησε έξι συμμετοχές, τέσσερις στη Super League και δύο στο Κύπελλο Ελλάδος! Στην εξαιρετική του παρουσία στα Ιωάννινα είδαν το ταλέντο του και τον πίστεψαν οι προπονητές του Αργύρης Γιαννίκης και Νίκος Μπαδήμας. Πέρυσι τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Καβάλα της οποίας ήταν βασικός στέλεχος στην Super league 2, καταγράφοντας 15 συμμετοχές. Παράλληλα είναι διεθνής και υπήρξε βασικό μέλος των Εθνικές ομάδων Παίδων και Νέων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News