Γ’ Εθνική: Έβαλαν τέσσερις ομίλους αλλά προβληματίζονται έντονα στην ΕΠΟ!

Απόψεις
Γ’ Εθνική: Έβαλαν τέσσερις ομίλους αλλά προβληματίζονται έντονα στην ΕΠΟ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δόθηκε λοιπόν στην δημοσιότητα η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής σχεδόν με δύο μήνες καθυστέρηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Άλλες φορές οι ομάδες την είχαν στα χέρια τους τέλη Ιουλίου και τώρα την διάβασαν αρχές Οκτωβρίου.

Εκείνο το κομμάτι που άπαντες αγωνιούν είναι οι όμιλοι και η συγκρότησή τους.

Αναφορικά με τον αριθμό των ομίλων, η προκήρυξη αναφέρει διαχωρισμό σε τέσσερις ομίλους. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την Επιτροπή Διοργανώσεων ήταν δεσμευτικός αυτός ο όρος της προκήρυξης λόγω των αποφάσεων που είχε πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για σχεδιασμό τριετίας στην Γ’ Εθνική.

Με βάση τις συμμετοχές που υπάρχουν, κάθε όμιλος θα έχει από 17-18 ομάδες. Δηλαδή γίνεται λόγος για πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών, που φτάνουμε μέσα Οκτώβριου και δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα γίνει η κλήρωση και πότε θα ξεκινήσει.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν ξεκινήσει το τρίτο δεκαήμερο Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί τέλη Ιουνίου και αν μπουν και 3-4 Τετάρτες ίσως να τελειώσει τέλη Μαΐου. Κι όλα αυτά χωρίς να υπολογίζεται η διακοπή που τώρα υπάρχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι πιθανές αναβολές λόγω καιρού, τα ενδεχόμενα προβλήματα στις μετακινήσεις, οι εθνικές εκλογές κ.α.

Οι πληροφορίες πάντως για τις προσεχείς εξελίξεις δεν είναι ευνοϊκές, καθώς η ΕΠΟ θα κληθεί την Πέμπτη να αποφανθεί για τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις και εκείνοι που δεν θα δικαιωθούν, είναι πιθανό να προχωρήσουν νέες προσφυγές στο Διαιτητικό Δικαστήριο κλπ. Άρα η κατάσταση μοιάζει... "ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι"

Η προκήρυξη βγήκε, γράφει για τέσσερις ομίλους αλλά μην απορήσετε αν στο μέλλον δημιουργηθούν νέα δεδομένα και θα πρέπει να γίνουν περισσότεροι όμιλοι με λιγότερες ομάδες και πιο μικρά πρωταθλήματα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News