Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Μάνου Ξυλούρη στον Πόρο

Ποδόσφαιρο
Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Μάνου Ξυλούρη στον Πόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακολουθώντας την προετοιμασία του Πόρου και παίζοντας και στο πρώτο φιλικό με την Κ19 ΟΦΗ, για τον 19χρονο Μάνο Ξυλούρη απέμενε μόνο η ανακοίνωση για να αποτελέσει απόκτημα του συλλόγου. Αυτό έγινε σήμερα και ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι και επίσημα παίκτης του Πόρου:

«Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου επιθετικού που πέρυσι αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική φορώντας τη φανέλα της Νεάπολης.

Μάνο Ξυλούρη καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου! Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και με πολλή δουλειά, προσπάθεια, διάθεση και το ταλέντο που διαθέτεις να πετύχουμε όλοι μαζί όμορφα πράγματα με την ομάδα μέσα στο γήπεδο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Μάνος Ξυλούρης γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 2003 στο Ηράκλειο. Παίζει στην κορυφή της επίθεσης ενώ μπορεί ν' αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στα "φτερά" μπροστά. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη. Μετά από ένα χρόνο μετακόμισε στις Ακαδημίες του Λίντο (δύο χρόνια) και από εκεί στις Ακαδημίες του ΠΟΑ, περνώντας απ' όλα τα τμήματα υποδομής του. Έπειτα από μια πενταετία στις Ακαδημίες της ομάδας του Ατσαλένιου προωθήθηκε στον Ερμή Ατσαλένιου ( δύο χρόνια, Β' ΕΠΣΗ) και μετέπειτα στον Κεραυνό (δύο χρόνια, Α2 ΕΠΣΗ). Πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΟΑ στη Νεάπολη, έχοντας μια γεμάτη σεζόν στη Γ' Εθνική, κατηγορία στην οποία έπαιξε για πρώτη φορά.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News