default-image

Επίσημα στον Πόρο ο Αγριμάκης!

Αθλητισμός
Επίσημα στον Πόρο ο Αγριμάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη είναι πλέον η μεταγραφή του Στ. Αγριμάκη στον Πόρο με την ομάδα να τον ανακοινώνει πριν λίγο. 

Ο ίδιος χθες βέβαια έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τιυς «μπλε» καθώς αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κ19 του ΟΦΗ. 

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Πόρου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού. Στέλιο Αγριμάκη καλωσόρισες στην οικογένεια του Πόρου! Σου ευχόμαστε μια όμορφη και γεμάτη σεζόν χωρίς τραυματισμούς, να ξεδιπλώσεις το αδιαμφισβήτητο ταλέντο σου και να πανηγυρίσουμε παρέα πολλές νίκες και επιτυχίες την καινούργια σεζόν.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Στέλιος Αγριμάκης γεννήθηκε στις 08 Αυγούστου 1999 στο Ηράκλειο. Η φυσική του θέση είναι επιθετικός αλλά μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και πίσω από τον φορ. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στις Ακαδημίες του Λίντο των οποιων ήταν μέλος για μια δεκαετία. Παρέμεινε ωστόσο και μετά στην οικογένεια του Λίντο, παίζοντας στη νεοϊδρυθείσα εκ νέου Δόξα Ηρακλείου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ ΕΠΣΗ και παράλληλα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 31 γκολ σε ηλικία μόλις 15 ετών. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Λίντο με το οποίο αγωνίστηκε για 1,5 σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ. Ακολούθησε η σύντομη αλλά τεράστια εμπειρία της Ολλανδίας και συγκεκριμένα η JSV που εδρεύει λίγο έξω από την Ουτρέχτη. Με την JSV σε μόλις 1,5 μήνα παρουσίας μέτρησε τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ για να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα λόγω σπουδών.

Συνδυάζοντας σπουδές και ποδόσφαιρο ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της Κ20 της Παναχαϊκής, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τη δεύτερη χρονιά μάλιστα έφτασε με την ομάδα του μέχρι το Final 4 του πρωταθλήματος, όντας βασικό στέλεχος των Αχαιών. Ο επόμενος σταθμός ήταν το ΑΠΣ Πάτραι με το οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία Πατρών, πανηγυρίζοντας παράλληλα και έχοντας τεράστια συμβολή στην άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ενδιάμεσα της παρουσίας του στo ΑΠΣ Πάτραι είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από τη Δαμάστα στη Γ’ Εθνική».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News