Θετικά δείγματα για τον Πόρο!

Αθλητισμός
Θετικά δείγματα για τον Πόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικράτησε με 4-2 της Κ19 του ΟΦΗ στο πρώτο φιλικό...

Θετικά πρόσημα είχε για την ομάδα του Πόρου το πρώτο της φιλικό καθώς επικράτησε με 4-2 της Κ19 του ΟΦΗ. 

Το πρώτο γκολ για τους “μπλε” τη φετινή σεζόν, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, σημείωσε ο Πήλιος. Στο 6΄μετά από πίεση και κλέψιμο, δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ!

Στο 31ο λεπτό ο ΟΦΗ ισοφαρίζει με τον Θεοδοσουλάκη ο οποίος πίεσε έκλεψε και με δυνατό σουτ στην γωνία. Ωστόσο ο Πόρος δεν άργησε να απαντήσει, καθώς τρία λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ανάπτυξη, ο Μπάμπης από τα αριστερά με σέντρα σουτ νίκησε τον Καλαφάτη για το 2-1! Στο 36′ ο ΟΦΗ είχε καλή στιγμή, όταν μετά από μια επικίνδυνη παράλληλη μπαλιά του Φανουράκη, δεν βρήκε κανείς τη μπάλα, με τη μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία. Ο ρυθμός ανέβηκε και στο 38′ ο Καστελλιανάκης, μετά από βαθιά πάσα στη πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη, η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στον Πόρο, καθώς στο 59′ μετά από γύρισμα του Φρόκου, ο Μεχμετάι έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να μπλοκάρει.

Στο 73′ ο Πόρος πέτυχε και τρίτο τέρμα. Μετά από ωραία ενέργεια του Καλαμιώτη, τη γύρισε στη περιοχή και ο Φρόκου με σουτ σημείωσε το 3-1. Στο 77′ ο Φρόκου με διαγώνιο σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι για το 4-1!

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 80′ ο Γεωργαλής, με τον Πόρο να δείχνει πολύ καλά δείγματα γραφής, ενώ έδειξε και πολύ καλά στοιχεία και στο τακτικό κομμάτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πόρος: Ζαφείρης, Παπαδομιχελάκης. Αυγουστάκης Σημαιάκης, Μπάμπης, Μαγάκης, Ουζούνογλου, Ριζάκης, Κομνηνός, Πήλιος, Καστελλιανάκης

Έπαιξαν και οι: Γκογκόσης, Νάκας, Μαυρής, Καλαμιώτης, Μεταξάκης, Μεχμετάι, Ζούζούλας, Αγριμάκης, Φρόκου, Κοσκινάς

ΟΦΗ Κ19: Καλαφάτης, Καραντινός, Σημαντηράκης, Χνάρης, Ρολάκης, Αδαμάκης, Φαιτάκης, Ζαχαριουδάκης, Θεοδοσουλάκης, Φανουράκης, Σωμαράκης.

Έπαιξαν και οι: Μαθιουδακης, Γεωργαλής Μάρα, Σαλούστρος Πλανάκης, Χότζα,

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News