default-image

Γ΄ Εθνική: «Δυνατά» χαρτιά στα χέρια τους!

Αθλητισμός
Γ΄ Εθνική: «Δυνατά» χαρτιά στα χέρια τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το neakriti.gr σας παρουσιάζει τις μέχρι τώρα μεταγραφές των κρητικών ομάδων της Γ΄ Εθνικής...

Σε μεταγραφικό... πυρετό βρίσκονται οι ομάδες της Κρήτης που συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική, με τις διοικήσεις να... βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη, έτσι ώστε να είναι πιο δυνατές στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο δε θα έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το neakriti.gr σας παρουσιάζει όλες τις κινήσεις των κρητικών ομάδων...

Αναμφίβολα, η ομάδα που έχει κλέψει την παράσταση σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές είναι ο Αλμυρός. Η ομάδα του Γαζίου τάραξε τα νερά όταν ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Μπουρσέλη, ο οποίος μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν στον Εργοτέλη και στη Super League 2. Η “οράνιε” δε σταμάτησαν μόνο εκεί, καθώς απέκτησαν τους Κατσικοκέρη, Μάγκα, Νικολάου, Γκέτσι, Παγώνη, Πατινιώτη και Βαρβεράκη.

Τους πάντες εξέπληξε προ ημερών και ο Γιούχτας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανόλη Ροβίθη που αγωνιζόταν με τη φανέλα του Λεβαδειακού τη χρονιά που μας πέρασε, οπότε και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League 2 και την άνοδο στη Super League 1. Η ομάδα των Αρχανών, πέρα από τον Ροβίθη, έκανε δικό της και τον Λίτσκα, ο οποίος έχει παραστάσεις σε αρκετές κατηγορίες, ενώ παράλληλα πήρε και τους Γιαλούση και Αζίζι.

Μεταγραφικά “μπαμ” έκανε, όμως, και ο ΑΟΑΝ, ο οποίος, με πρόεδρο τον Λάμπρο Μάρη, έκανε κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα τους στόχους του για τη νέα σεζόν. Η αρχή για την ομάδα του Αγίου Νικολάου έγινε με τον Βίτορ Μπαράτα ο οποίος αγωνιζόταν στον Εργοτέλη, ενώ ακολούθησε και ο Αρθούρ Μποτέ, επίσης πρώην παίκτης των “κιτρινόμαυρων”. Η συνέχεια για τον ΑΟΑΝ ήταν ανάλογη, καθώς ακολούθησε η μεταγραφή του Κέβιν Χύσι, ενώ και οι Ζέλιος, Γιαγκιόζης, Κασσωτάκης, Γωνιωτάκης και Χαραλαμπάκης ανήκουν στο ρόστερ πλέον.

Σε πιο ήπιους ρυθμούς, αλλά και θέλοντας να δώσει ώθηση στα νέα παιδιά, ο Πόρος έχει κάνει λίγες αλλά σημαντικές μεταγραφές. Οι “μοβ” προ ημερών ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σάκη Ουζούνογλου, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Μακεδονικού και κατέκτησε την άνοδο στη Super League 2, ενώ αποκτήθηκε και ο Γιώργος Μαυρής, που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟΑΝ. Παίκτης του Πόρου είναι πλέον και ο Γιώργος Μέμμος, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Γιούχτα, ενώ αποκτήθηκε και ο Ιπποκράτης Κομνηνός. Παράλληλα, οι “μοβ” προχώρησαν και στην απόκτηση νεαρών παικτών όπως οι Σημαιάκης, Αυγουστάκης, Αγριμάκης και Ριζάκης.

Στην παρθενική του εμφάνιση στην Γ’ Εθνική, ο ΑΟΤ προσπαθεί ακόμα να βρει τα πατήματά του. Η ομάδα της Μεσαράς προκάλεσε αίσθηση όταν απέκτησε τον Βακράκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Super League 1, ενώ στις τάξεις της διαθέτει πλέον και τους Σένκα, Παπαδάκη, τα αδέρφια Καργάκη, Τριανταφυλλίδη και Γκελοσάνι.

Ένα είναι σίγουρο... Φέτος η Γ’ Εθνική θα είναι συναρπαστική!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News