Επένδυση στο μέλλον με Γιάννη Βαρβεράκη ο Αλμυρός!

Ποδόσφαιρο
Επένδυση στο μέλλον με Γιάννη Βαρβεράκη ο Αλμυρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ταλαντούχος εξτρέμ ετοιμαζόταν για σπουδές στην Πάτρα αλλά θα είναι τη νέα σεζόν... κάτοικος Γαζίου

Σε μια εξαιρετική προσθήκη ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Αλμυρός, με τον Γιάννη Βαρβεράκη (γεν. 2004) να κερδίζει μια θέση στο ρόστερ των «πορτοκαλί»!

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην προετοιμασία των «πορτοκαλί», περιμένοντας παράλληλα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων για να μάθει σε ποια πόλη της Ελλάδας θα σπουδάσει, με στόχο να αγωνιστεί εκτός Κρήτης.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο νεαρός εξτρέμ πέρασε στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων στην Πάτρα και μάλιστα είχε ξεκινήσει την διαδικασία για την μετακόμισή του στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Το τελευταίο όμως διάστημα η παρουσία του στις προπονήσεις του Αλμυρού δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το τεχνικό τιμ! Ο Μανόλης Παπαματθαιάκης και οι συνεργάτες του είδαν ένα εξαιρετικό ταλέντο στο γήπεδο, ένα ταλέντο που ασφαλώς άξιζε μια θέση στο ρόστερ των «πορτοκαλί», ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Έτσι έγιναν συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες και προτάθηκε στον Γιάννη Βαρβεράκη να παραμείνει στον Αλμυρό τη νέα σεζόν. Εκείνος μαζί με την οικογένειά του ζύγισαν τα δεδομένα και πάρθηκε η απόφαση να μείνει για φέτος στο Ηράκλειο για το χατίρι του Αλμυρού. Πέρυσι ο "Βάρβε" ήταν στην Κ20 του Εργοτέλη ενώ σε μικρότερη ηλικία αγωνίστηκε σε Λίντο, Δόξα και Κ15 ΟΦΗ.

Βέβαια, υπάρχει και άλλη μια παράμετρος στο ποδοσφαιρικό ταλέντο του Βαρβεράκη, καθώς τον φετινό Ιούλιο βρέθηκε για μία εβδομάδα στην Καλαμάτα. Εκεί δοκιμάστηκε υπό το βλέμμα του πολύπειρου προπονητή Σάκη Τσιώλη και άφησε μάλιστα θετικότατες εντυπώσεις. Όμως περιμένοντας τις εξελίξεις με τις σπουδές του, προέκυψε ο Αλμυρός. Τελικά θα «φοιτήσει» στο… πανεπιστήμιο του Γαζίου, επιδιώκοντας να πάρει άριστα!

Η ανακοίνωση του Αλμυρού

Ακόμα μια μεταγραφή έρχεται να ανακοινώσει το ΔΣ του Αλμυρού Γαζίου για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023, με την ένταξη του νεαρού ποδοσφαιριστή Ιωάννη Βαρβεράκη στο ρόστερ της ομάδας.
Ο ταλαντούχος 18χρονος που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Λίντο όπου έπειτα συμμετείχε και στην ανδρική ομάδα, ωστόσο όμως αγωνίστηκε στην Κ15 του ΟΦΗ και έπειτα στην Κ19 του Εργοτέλη. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες!
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News