Γ' Εθνική: Επιστρέφει στο Ηράκλειο για τον ΑΟΤ ο Τριανταφυλλίδης

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Επιστρέφει στο Ηράκλειο για τον ΑΟΤ ο Τριανταφυλλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον Πόρο και τον Αλμυρό θα αγωνιστεί και σε τρίτη ομάδα του Ηρακλείου

Ένας παλιός γνώριμος για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, ο Βορειοελλαδίτης Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, επιστρέφει στο Ηράκλειο για να αγωνιστεί με τρίτη διαφορετική ομάδα στην Γ’ Εθνική.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Τριανταφυλλίδη, που μετά τον Πόρο και τον Αλμυρό, βρήκε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό στην Μεσαρά και στον νεοφώτιστο στην κατηγορία, ΑΟ Τυμπακίου. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του με την ομάδα της Νάουσας και μετά την επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του ΑΟΤ, βρέθηκε η χρυσή τομή για να επιστρέψει στην Κρήτη.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ακόμα σε αρκετές ομάδες της Μακεδονίας (Νηρέα Βέροιας, Μακεδόνα Βέροιας, ΓΑΣ Κοπάνου Ημαθίας, Κ19 Αιγινιακού, Πιερικό και Νίκη Αγκαθιάς).

Αγωνίζεται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά έχει παίξει και ως κεντρικός αμυντικός και με τις παραστάσεις που έχει σε επίπεδο Γ' Εθνικής αναμένεται να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για τον Μιχάλη Κουτεντάκη.

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ αναφέρει: «Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Λάζαρου Τριανταφυλλίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γνωρίζει αρκετά καλά την Κρήτη από το πέρασμα του στον Πόρο και τον Αλμυρό, ενώ έχει εμπειρία στην κατηγορία. Του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News