ΑΟ Τυμπακίου: Χωρίς Γενιτσαρίδη στην Γ' Εθνική

Ποδόσφαιρο
ΑΟ Τυμπακίου: Χωρίς Γενιτσαρίδη στην Γ' Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Ο Βασίλης Γενιτσαρίδης αποτέλεσε την προηγούμενη σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ άμεσο συνεργάτη του Μιχάλη Κουτεντάκη στον πάγκο του ΑΟΤ κι έβαλε κι εκείνος το «λιθαράκι» του στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος όμως δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στο νέο ποδοσφαιρικό της ταξίδι. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα του ΑΟΤ και στις αποστολές που θα γίνουν εκτός Κρήτης και έτσι αποχώρησε από το τεχνικό τιμ.

Σε δήλωσή του τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟΤ για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τον πρόεδρο τον γενικό αρχηγό, μέλη της διοίκησης, τον φροντιστή, τους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Μιχάλη Κουτεντάκη για την συνεργασία που είχαμε, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Τέλος θα αφήσω τον Νίκο Κουρουθιανάκη που ήταν αρχηγός μέσα και έξω από το γήπεδο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Γ' Εθνική».

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Τυμπακίου προχώρησε χθες σε άλλη μια ανανέωση συνεργασίας από το περσινό ρόστερ, με τον μέσο Ζήση Παραθύρα να συνεχίζει στον σύλλογο της Μεσαράς. Παράλληλα, ο ΑΟΤ συνεχάρη την Μεσαρίτισα καρατέκα Κέλλυ Κυδωνάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News