Γιούχτας: Τέλος μετά από 20 χρόνια ο αρχηγός Μάνος Κασσωτάκης!

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Τέλος μετά από 20 χρόνια ο αρχηγός Μάνος Κασσωτάκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον προπονητή Άγγελο Κασσωτάκη και ο αρχηγός του Γιούχτα (και αδερφός του), Μάνος Κασσωτάκης αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο!

Πρόκειται ουσιαστικά για την υπογραφή ενός τέλους εποχής, με τον δεξιό οπισθοφύλακα του Γιούχτα να αποχωρεί μετά από 20 χρόνια, μην έχοντας ποτέ αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, πέρα από την ομάδα του τόπου του!

«Είμαι περισσότερο Γιούχτας από τον καθένα. Το μόνο που με στεναχωρεί και με πληγώνει, είναι το γεγονός ότι δεν θα λάβω το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο των Αρχανών που τόσο πολύ αγαπώ. Εύχομαι στην ομάδα του Γιούχτα κάθε επιτυχία και παραμένω πιστός οπαδός της», είπε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Μάνος Κασσωτάκης, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Σταύρο Αρναουτάκη αλλά και τον αδερφό του, για την πολυετή κοινή τους πορεία.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση του Νίκου Κατσικοκέρη, μετά από δύο χρόνια στις Αρχάνες, με πιθανότερο προορισμό του έμπειρου επιθετικού τον ΑΟΑΝ. Όσον αφορά τις ανανεώσεις, έχουν κλείσει στον Γιούχτα οι Νύκταρης, Πλουσής, Λογοθέτης, Κοντογιάννης, Κόλλιας, Ψαράς, Γελαδάρης.

Ο Ραπτάκης είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Σε επίπεδο μεταγραφών γίνονται αρκετές συζητήσεις και ίσως να υπάρξουν και εκπλήξεις με ονόματα από ομάδες Super League 2 εκτός Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News