AOT: Μπήκε στο Μητρώο, κράτησε Παπαδάκη-Δουλγεράκη

Ποδόσφαιρο
AOT: Μπήκε στο Μητρώο, κράτησε Παπαδάκη-Δουλγεράκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο σχεδιασμός του Αθλητικού Ομίλου Τυμπακίου, με την ομάδα να οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική.

Μάλιστα έκλεισε και ένα σημαντικό μέτωπο, με τον ΑΟΤ να μπαίνει στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της ΓΓΑ, μια υπόθεση για την οποία είχαν γίνει πολλές προσπάθειες τους τελευταίους μήνες και εντέλει ολοκληρώθηκε η διαδικασία, με την συμβολή της Νάνσυς Ψυλλάκη και της Μαρίας Κωνσταντίνου να είναι καθοριστική. Το σωματείο σε ανακοίνωσή του για το Μητρώο επισημαίνει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ανακοινώνει την ένταξη στο μητρώο. Το προσπαθούσαμε αρκετό καιρό και οι κόποι μας δικαιώθηκαν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ να πούμε στην Νάνσυ Ψυλλάκη και την Μαρία Κωσταντίνου για τις προσπάθειες που έκαναν για να μπούμε στο μητρώο. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτα».

Παράλληλα συνεχίζονται σε αγωνιστικό επίπεδο οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το βάρος την περσινή σεζόν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΑΟΤ και την επόμενη περίοδο ενώ ανατροπή δεδομένων υπάρχει με τον Αποστόλη Δουλγεράκη, με τον οποίο αρχικά δεν υπήρχε συμφωνία αλλά έγινε νέα επαφή μαζί του και έτσι παραμένει και εκείνος στο ρόστερ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News