Γιούχτας: Επίσημα νέος πρόεδρος ο Μύρων Χιλετζάκης

Ποδόσφαιρο
Γιούχτας: Επίσημα νέος πρόεδρος ο Μύρων Χιλετζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Μπουνάκης δεν συνεχίζει στην προεδρία αλλά παραμένει κοντά στο σύλλογο

Διοικητικό συμβούλιο με σημαντικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Αρχάνες, καθώς αποφασίστηκε και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Γιούχτα.

Ο Μύρων Χιλετζάκης είναι ο νέος πρόεδρος αντικαθιστώντας τον Νίκο Μπουνάκη, με τον κ. Χιλετζάκη να αναλαμβάνει και πάλι μετά από 1,5 χρόνο περίπου την ηγεσία του Γιούχτα, αποτελώντας άλλωστε ενεργό διοικητικό στέλεχος τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τον Νίκο Μπουνάκη, η πρόθεσή του να αποχωρήσει από την θέση του προέδρου ήταν δεδομένη, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, όπως δεδομένη είναι και η στήριξή του στην νέα διοικητική τάξη πραγμάτων του Γιούχτα.

Πέρα από τον Νίκο Μπουνάκη, από την διοίκηση αποχώρησαν ο Κώστας Μπουνάκης, που έχει εκλεγεί πλέον τακτικό μέλος στην ΕΠΣΗ και ο υπεύθυνος Ακαδημίας Γιάννης Ντουράκης. Πολύ σημαντική ωστόσο είναι η επιστροφή στην διοίκηση του Γιούχτα του πρώην προέδρου Στράτου Κοτζαμάνη, νέο διοικητικό ρόλο θα έχει και ο Νίκος Ιερωνυμάκης (ήταν πέρυσι τεχνικός διευθυντής), ενώ στο Δ.Σ. θα μετέχει και ο πρώην παράγοντας του Ηροδότου, Γιώργος Λαμπράκης.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση, όπου θα καταμεριστούν οι ρόλοι στο διοικητικό σχήμα και θα συζητηθεί και το θέμα του προπονητή, μετά την δήλωση παραίτηση του Άγγελου Κασσωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News