Άγγελος Κασσωτάκης: «Αφήνω το 2ο σπίτι μου- Ο Γιούχτας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Αθλητισμός
Άγγελος Κασσωτάκης: «Αφήνω το 2ο σπίτι μου- Ο Γιούχτας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία του Γιούχτα με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή και προπονητή της ομάδας, Άγγελο Κασσωτάκη ο οποίος αποχαιρέτησε την ομάδα της καρδιάς του μετά από 22 χρόνια

Μετά από σχεδόν 22 ολόκληρα χρονιά, ο Άγγελος Κασσωτάκης χθες ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον Γιουχτά ενώ εμφανώς συγκινημένος μίλησε στο neakriti .gr για την ομάδα ενώ είπε το δικό του αντίο στην ομάδα των Αρχανών.

Η είδηση της αποχώρησης του Α. Κασσωτάκη έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς το  πρόσωπο του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σωματείο των Αρχανών, ενώ δεν αποκλείεται η απόφασή του να φέρει κι άλλες εξελίξεις στο σωματείο.

Σε δηλώσεις τους στο neakariti.gr  είπε το δικό του αντίο στην ομάδα, θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

«Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ομάδα τόσο σαν προπονητής όσο και από τις ακαδημίες. Ο Γιούχτας είναι το 2ο σπίτι μου μετά από το 2003/04 που επέστρεψα σαν παίκτης. Έμεινα στην ομάδα μέχρι και τώρα το 2022 ως προπονητής και ήμουν δίπλα στην ομάδα και στις χαρές και στις λύπες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στα δύσκολα ήμουν εκεί. Η ομάδα μου έδωσε και της έδωσα πολλά. Θεωρώ ότι τα τελευταία 2 χρόνια έδωσα τα πάντα στην ομάδα. Αφήνω μια παρακαταθήκη στην ομάδα τους νέους παίκτες προϊόν ακαδημιών τα οποία ανέρχονται τα 120. Τα 10 από αυτά είναι στην μεγάλη ομάδα και πλέον θεωρώ πως έχει μπει το νερό στο αυλάκι και μακάρι αυτά τα παιδιά να παραμείνουν στην μεγάλη ομάδα αλλά και να ανέβουν ακόμα περισσότερα.»

Ο Άγγελος Κασσωτάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες που ήταν μαζί του αλλά και τον κόσμο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ του Γιούχτα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες όπως τους Τζανή, Κατσικοκέρη, Ραπτάκη, Δωματά, Νύκταρη, Πλουσή, Κασσωτάκη γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια ειδικά φέτος και τους ευχαριστώ πολύ γιατί όλη την χρονιά ήταν ΠΑΡΩΝ. Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.»

Ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ, είπε στον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ   στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Τον άνθρωπο τον δικό μου που είναι ο Γιούχτας, είναι η ομάδα. Έχουμε μεγαλώσει μαζί ποδοσφαιρικά και είναι τυχερός ο αθλητισμός που έχει αυτόν τον άνθρωπο.»

Τέλος, ευχήθηκε στην ομάδα λέγοντας: « Ο Γιούχτας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Τα καλύτερα έρχονται.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News