Γ Εθνική

Γιούχτας: Τίτλοι τέλους για Κασσωτάκη μετά από 30 χρόνια!

Ο Αρχανιώτης προπονητής αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο

Τους τίτλους τέλους στην παρουσία του στον Γιούχτα έβαλε ο Άγγελος Κασσωτάκης, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει τόσο από την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, όσο και από το πόστου του υπεύθυνου Ακαδημιών!

Είναι μια είδηση που ασφαλώς προκαλεί αίσθηση, αφού ο ίδιος αποτελεί για τρεις περίπου δεκαετίες ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με το σωματείο των Αρχανών, ενώ δεν αποκλείεται η απόφασή του να φέρει κι άλλες εξελίξεις στο σωματείο. Σε δήλωσή του, ο Άγγελος Κασσωτάκης ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε και πλέκει το εγκώμιο του Σταύρου Αρναουτάκη:

 «Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα του Γιούχτα, τόσο σαν προπονητής όσο και ως υπεύθυνος ακαδημιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του Γιούχτα, που τα τελευταία δύο χρόνια μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι πρώτος προπονητής, πιστεύω ότι έδωσα τα πάντα, καταφέραμε και παραμείναμε τα τελευταία δύο χρόνια στην Γ’ Εθνική, να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους γενικού αρχηγούς, φροντιστές, συνεργάτες και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που στα δύσκολα ήταν πάντα μαζί μου. Παράλληλα θα ήθελα να αναφέρω πως όσο υπάρχει ο Σταύρος Αρναουτάκης, το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο είναι τυχερό και ειδικά ο Γιούχτας. Μιλάμε για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, έναν κύριο με Κ κεφαλαίο και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια