Μπαράζ: Ο Ανδρικόπουλος διαιτητής στο Νίκη Σητείας-ΑΟΤ

Ποδόσφαιρο
Μπαράζ: Ο Ανδρικόπουλος διαιτητής στο Νίκη Σητείας-ΑΟΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις Κυκλάδες ο ρέφερι της κρητικής μονομαχίας της πρεμιέρας

Την προσεχή Κυριακή 8 Μαϊου ξεκινούν οι μάχες των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για τη διεκδίκηση της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ένα πρωτάθλημα με μεγάλη βαρύτητα, καθώς επτά ομάδες από Κρήτη, Αθήνα, Πειραιά και Δυτική Αττική, έχοντας ολοκληρώσει τους μαραθώνιος στις Ενώσεις τους, μπαίνουν σε μια διαδικασία προκειμένου να γράψουν ιστορία. Από τις επτά ομάδες οι τρεις θα είναι εκείνες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.

Σήμερα ορίστηκαν οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ και στον 7ο Όμιλο ξεχωρίζει η κρητική μονομαχία της Νίκης Σητείας με τον ΑΟ Τυμπακίου. Τον αγώνα ανάμεσα στους πρωταθλητές Λασιθίου και Ηρακλείου με σέντρα στις 16:00 στο στάδιο Σητείας θα τον διευθύνει ο κ. Ανδρικόπουλος από την ΕΠΣ Κυκλάδων. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της πρεμιέρας των μπαράζ είναι:

Κυριακή (16:00)

*Βύζας Μεγάρων-Αγ.Παρασκευή (γηπ. Μεγάρων): Μπαλαχούτης, Μπουμπογιατζόγλου, Καρακελές (Πειραιά), παρ: Νενεκούμης (Αργολίδας).

*Ελλάς Ποντίων-Αστέρας Περάματος (γηπ. Νίκαιας): Ζαχαρόπουλος, Πυκνής, Σοφιάς (Ανατ.Αττικής), παρ: Ψαλιδάς (Αθηνών)

*Νίκη Σητείας-ΑΟ Τυμπακίου (γηπ. Σητείας): Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), Κακάνης, Κουλοχέρης (Ανατ.Αττικής), παρ: Ιωαννίδης (Ηρακλείου)

Ρεπό: Απόλλων Αγίου Ιωάννη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News