Επίσημα στον ΑΟΑΝ ο Μηνάς Αυγουστάκης

Αθλητισμός
Επίσημα στον ΑΟΑΝ ο Μηνάς Αυγουστάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανακοίνωση της ομάδας του Αγίου Νικολάου

Μία ακόμη προσθήκη για τον ΑΟΑΝ είναι γεγονός, καθώς προχώρησε σε συμφωνία με τον Μηνά-Μάριο Αυγουστάκη, ο οποίος έχει περάσει από τις ακαδημίες της Επισκοπής και του ΟΦΗ, τον ΟΦΗ 94, την Δαμάστα και τον Ηρόδοτο, που ήταν και ο τελευταίος του σταθμός.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Σε μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η ομάδα μας, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τον Μηνά-Μάριο Αυγουστάκη, προκειμένου να βοηθήσει στη συνέχεια της προσπάθειας, για τις υποχρεώσεις στην ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι 20 ετών (7/9/2021). Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Επισκοπής και στη συνέχεια βρέθηκε στα τμήματα της ακαδημίας του ΟΦΗ.

Προωθήθηκε στον ΟΦΗ ’94 και ακολούθως μετακινήθηκε στην ομάδα της Κ19.

Στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, φόρεσε τη φανέλα της Δαμάστας έχοντας μια γεμάτη σεζόν, ενώ το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει αρχικά με τον ΠΟΑ, για να καταλήξει τελικά στον Ηρόδοτο.

Μηνά, σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΑΝ και στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε υγεία, βοηθώντας την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News