Ο Άγγελος Κασσωτάκης στο neakriti.gr: «Στόχος μας η παραμονή»

Αθλητισμός
Ο Άγγελος Κασσωτάκης στο neakriti.gr: «Στόχος μας η παραμονή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο nakriti.gr μίλησε ο προπονητής του Γιούχτα Άγγελος Κασσωτάκης

Στο neakriti.gr μίλησε ο προπονητής του Γιούχτα, Άγγελος Κασσωτάκης και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας των Αρχανών, την αναβολή της ερχόμενης αγωνιστικής, στην απουσία του Μιχάλη Φραγκουλάκη αλλά και για τα δύο ερχόμενα ντέρμπι με τον ΠΟΑ.

Τι έχετε να σχολιάσετε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

«Θεωρούμαι πως έχουμε κάνει μια καλή πορεία έως τώρα στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε μια ακόμα καλύτερη, αλλά διάφορες συγκυρίες δεν μας άφησαν.  Θα μπορούσαμε σίγουρα να είμασταν καλύτεροι. Κοιτάμε όμως την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης σας επηρεάζει;

«Σίγουρα μας επηρεάζει η διακοπή, δεν είναι καλό για εμάς το να μην αγωνιστούμε αυτή την Κυριακή. Σαν ομάδα, εμείς δεν είχαμε πολλά κρούσματα, οπότε θα μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι με τον ΠΟΑ. Δεν μας ευνοεί εμάς αυτή η διακοπή».

Θεωρείτε πως για την ομάδα σας είναι μια σημαντική  απώλεια η μετακίνηση του Μιχάλη Φραγκουλάκη στον Αλμυρό;

«Σίγουρα για εμάς είναι μια τεράστια ποδοσφαιρική απώλεια ο Μιχάλης. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σίγουρα η απουσία του θα φανεί. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως θα πορευτούμε χωρίς εκείνον. Ελπίζω να βρει την… «Ιθάκη» του εκεί που πήγε».

Τι μεταγραφικούς στόχους έχετε για την ενίσχυση σας;

«Προσπαθούμε να αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή από την Ελβετία. Σήμερα θα έρθει και αναμένεται να δοκιμαστεί. Σίγουρα θα κινηθούμε για ακόμα έναν και μέχρι την επόμενη εβδομάδα πιστεύω θα έχει υπάρξει συμφωνία».

Πέρα από το ντέρμπι με τον ΠΟΑ για την Γ’ Εθνική η κληρωτίδα για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ σας έφερε ξανά αντιπάλους, ένα σχόλιο για τις αναμετρήσεις αυτές;

«Σίγουρα και τα δύο παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Ο ΠΟΑ, είναι μια δυνατή και ιστορική ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία που έχει. Όμως μια ιστορική ομάδα είμαστε και εμείς. Θα είναι δύσκολα σίγουρα στην έδρα μας και τα δύο παιχνίδια».

Ο προπονητής του Γιούχτα , θέλησε να μιλήσει και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και για τα άτομα που τον απαρτίζουν.

Συγκεκριμένα: «Θέλω να πω πως με τον Πέτρο Κυριακάκη, Κώστα Σπυριδάκη και τον γενικό αρχηγό έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και δουλεύουμε σε ένα πολύ χαρούμενο κλίμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και τους αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που καταβάλλουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News