Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέρδισε τον Άρη Σούδας με 2-1

Σημαντικό τρίποντο και επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΠΟΑ

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Καϊμακαμούδης και Κερμενίδης, ενώ για τον Άρη Σούδας είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τσίτας.

Ο Άρης Σούδας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι παρ’ ότι ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά!

Πιο συγκεκριμένα στο 16’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 με τον Τσίτα να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ροκάκη και την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι και στην συνέχεια άουτ!

Ο ΠΟΑ απάντησε στα δοκάρια στο 18’ με τον Καϊμακαμούδη, όμως η φάση δεν μέτρησε ποτέ καθώς υπήρχε επιθετικό φάουλ νωρίτερα.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38’ με τον Καϊμακαμούδη να παίρνει την δεύτερη κεφαλιά μετά από εκείνη του Αννιτσάκη στο φάουλ του Κερμενίδη και να κρεμάει τον  Βροντάκη για το 1-0 του ΠΟΑ!

Ένα λεπτό νωρίτερα είχε απειλήσει και ο Ολιβέιρα με το σουτ του να αποκρούεται από τον Βροντάκη.

Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 45’ όταν ο Καϊμακαμούδης έκλεψε την μπάλα και βρέθηκε απέναντι στον Βροντάκη με τον τερματοφύλακα του Άρη Σούδας να τον σταματάει με τα πόδια με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή της επανάληψης ο Άρης Σούδας αιφνιδίασε τον ΠΟΑ και με τον Τσίτα έκανε το 1-1 με προβολή στο 53'!

Μετά το 1-1 ο ΠΟΑ ανέβασε στροφές και έψαξε πάρα πολύ το δεύτερο τέρμα απειλώντας με κύριους εκφραστές των επιθέσεων του τους Καϊμακαμούδη, Κερμενίδη και Ολιβέιρα και τελικά βρήκε το 2-1 με τον Κερμενίδη στο 77' μετά από χαμένη ευκαιρία του Ολιβέιρα και αναμπουμπούλα στην άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι διαμαρτύρονται για φάουλ.

Στην συνέχεια δεν είδαμε κάποιο άλλο τέρμα με τον ΠΟΑ να επιστρέφει στις επιτυχίες και στα τρίποντα!

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Σαβουιδάκης, Μασουέρο, Ρουμπάκης, Τσιρούδης (58' λ.τρ. Χατζηανδρέου), Νίκολι (72' Κοντός), Καϊμακαμούδης, Κερμενίδης, Ολιβέιρα (90' Βοργιάς), Μεϊρέλες, Αννιτσάκης

Άρης Σούδας: Βροντάκης, Χρυσός (46’ Βασιλάκης), Σοφούλης (80' Μπακογιάννης), Κοκκινάκης, Βαρδάκης, Μαθιουδάκης, Ροκάκης, Παπαθανασίου (46’ Ρουσσάκης), Τσίτας (80' Ροκάκης), Παχής (58' Παπαδάκης), Νικόλτσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News