Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο neakriti.gr: «Μόνο νίκη με τον Αλμυρό»

Ποδόσφαιρο
Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης στο neakriti.gr: «Μόνο νίκη με τον Αλμυρό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μιλάει στο neakriti.gr για τη μεγάλη νίκη του Γιούχτα στην έδρα του πρωτοπόρου ΑΟΑΝ και τη δύσκολη συνέχεια στη Γ' Εθνική

Η μεγάλη νίκη του Γιούχτα απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟΑΝ ήταν το αποτέλεσμα που πολλοί δεν περίμεναν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Άγγελου Κασσωτάκη έσπασε το αήττητο της ομάδας του Αγίου Νικολάου, καθώς αγωνίστηκε με αποφασιστικότητα και θέληση. Η νίκη αυτή... εκτόξευσε την ομάδα των Αρχανών στην 4η θέση με 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Αλμυρό στις Αρχάνες. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής του Γιούχτα Μιχάλης Φραγκουλάκης μίλησε στη “Ν.Κ.” για το σημαντικό “τρίποντο” κόντρα στον ΑΟΑΝ, για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Αλμυρό, για τον στόχο της ομάδας του, αλλά και για το γεγονός πως εκείνος και άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του αγωνιστήκαν έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση.Για την αναμέτρηση στον Άγιο Νικόλαο ανέφερε αναλυτικότερα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε στην έδρα του πρωτοπόρου, με μια καλή ομάδα που έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλος ήταν αήττητος, αλλά και εμείς τα τελευταία χρόνια έχουμε θετικά αποτελέσματα στο γήπεδο αυτό. Ο καθένας ήθελε τη νίκη για δικούς του λόγους. Έγινε πολύ δυναμικό παιχνίδι, προηγηθήκαμε και πήραμε τη νίκη». Η νίκη αυτή έδωσε μεγάλη ψυχολογία στους “πράσινους” και τους άνοιξε την... όρεξη για το ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Αλμυρό.Ο έμπειρος άσος υπογράμμισε για το ματς της Κυριακής: «Εμείς κάθε Κυριακή παίζουμε για να περνάμε καλά και να κερδίζουμε. Έχουμε δυναμική ομάδα και καλούς παίκτες. Θέλουμε το τρίποντο με τον Αλμυρό όπως και με τον ΑΟΑΝ».

Τέλος ο 38χρονος μέσος αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας, αλλά και στο γεγονός πως αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές με μία προπόνηση: «Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να χαρούμε το πρωτάθλημα και να είμαστε στις πρώτες θέσεις. Είναι αλήθεια πως εγώ και άλλοι τέσσερις συμπαίκτες μου αγωνιστήκαμε με μία προπόνηση που κάναμε την Παρασκευή και αυτό δείχνει τόσο πολύ θέλαμε την νίκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News