Για την 2η θέση ο Πόρος κόντρα στον Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Για την 2η θέση ο Πόρος κόντρα στον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζει σήμερα η αναμέτρηση στο Ατσαλένιο για την Γ΄Εθνική…

Με τέσσερις πολύ δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση για τον 7ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Από το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής το ματς Αναγέννηση-ΠΑΟ Ρουφ έχει μετατεθεί για την Τετάρτη, καθώς η ομάδα της Αθήνας είχε πρόβλημα με το ταξίδι λόγω της απεργίας στα λιμάνια.

Το σπουδαιότερο πάντως παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον Πόρο και τον Πανιώνιο, ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από τους γηπεδούχους ως το πιο ιστορικό που έχουν δώσει από την ημέρα της ίδρυσής τους!

Πέρα πάντως από την ιστορική σημασία, το παιχνίδι έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου να είναι αήττητη φέτος, να προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Αλμυρού και να διεκδικεί άλλο ένα τρίποντο, που θα την φέρει ισόβαθμη στην δεύτερη θέση με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Από εκεί και πέρα οι άλλες τρεις ομάδες του Ηρακλείου που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, δίνουν καθοριστικές μάχες αναζητώντας βαθμούς για να ανασάνουν βαθμολογικά. Την πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Γιούχτας, πηγαίνοντας στην έδρα του πρωτοπόρου ΑΟΑΝ, ενώ στο Λασίθι αγωνίζεται και ο ΠΟΑ που «καίγεται» για το τρίποντο απέναντι στην Νεάπολη. Όσον αφορά τον Αλμυρό, έχει αποστολή στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Άρη Σούδας. Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής είναι:

Κυριακή 12/12 (15:00)

*Νεάπολη – ΠΟΑ (γηπ. Νεάπολης): Τρίγκας (Χανίων), Μαυρεδάκης (Χανίων), Πέτσας (Χανίων), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου).

*Άρης Σούδας- Αλμυρός (γηπ. Σούδας): Μόσχου(Λασιθίου), Καφεσάκης (Λασιθίου), Κοκοτάκης (Λασιθίου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου).

*Πόρος-Πανιώνιος (γηπ. ΠΟΑ): Γεωργόπουλος (Χανίων), Κολοκοτρώνης (Χανίων), Μαρκετάκης (Χανίων), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

*ΑΟΑΝ- Γιούχτας (γηπ. Αγ.Νικολάου) Αντωνίου (Χανίων), Λιοδάκης (Ρεθύμνου), Οβάκογλου (Χανίων), παρ: Παπαδάκης (Λασιθίου).

Τετάρτη 15/12 (15:00)

*Αναγέννηση-ΠΑΟ Ρουφ (γηπ. Μισεδάκειο).

Η βαθμολογία

1.AOAN 16

2.ΠΑΟ Ρουφ 13

3.Πανιώνιος 11

4.ΑΟ Πόρου 10

5.Γιούχτας 8

6.ΠΟΑ 7

7.Αλμυρός 7

8.Άρης Σούδας 5

9.Νεάπολη 3

10.Αναγέννηση 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News