«Καίγονται» για την νίκη Πόρος και Αλμυρός

Ποδόσφαιρο
«Καίγονται» για την νίκη Πόρος και Αλμυρός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωποι σήμερα στο Ατσαλένιο σε ένα εξ’ αναβολής ντέρμπι - Στο neakriti.gr μίλησαν Μπάμπης Πήλιος και Άκης Κουράκης

Πόρος και Αλμυρός αγωνίζονται σήμερα στις 15:00 στο Ατσαλένιο στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Γαζίου.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Γαζίου συνέτριψε στην έδρα της με 5-0 την ΑΕ Νεάπολης. Από την άλλη η ομάδα του Πόρου, αρνείται να χάσει καθώς σε 5 αγωνιστικές δεν έχει ηττηθεί ακόμα και στο παιχνίδι με τον ΠΟΑ ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 σε 3-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Βολονάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ ο Ανδρέας Σκέντζος δεν υπολογίζει στους Ράπτη και Καλαμιώτη.

Στο neakriti.gr, μίλησε ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Πόρου, Μπάμπης Πήλιος για την αναμέτρηση αλλά και για την ομάδα.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Αλμυρό είπε: «Ο στόχος μας είναι ίδιος όπως κάθε παιχνίδι, η νίκη και οι 3 βαθμοί με αυτήν την νοοτροπία πάμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν υπάρχει εξαίρεση σε κανένα παιχνίδι για εμάς, σε κάθε παιχνίδι έχουμε σκοπό την νίκη».

Επίσης ανέφερε πως: «Είμαστε μια καλή ομάδα. Μια πολύ δεμένη ομάδα και το είχαμε πει και στην αρχή του πρωταθλήματος ότι για να χάσουμε πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο αντίπαλος. Μέχρι στιγμής τα έχουμε καταφέρει μια χαρά και σκοπός μας είναι να το κρατήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε».

Τέλος ο επιθετικός του Πόρου, μίλησε και για τον στόχο της ομάδας. «Είναι ένα δύσκολο και μικρό πρωτάθλημα κάθε ματς είναι ντέρμπι. Στόχος της ομάδας είναι να παραμείνει γρήγορα στην κατηγορία να μας φύγει το άγχος και άμα γίνει αυτό στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στο neakriti.gr, μίλησε και ο ποδοσφαιριστής του Αλμυρού, Άκης Κουράκης και δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Γνωρίζουμε ότι ο Πόρος έχει μια καλή ομάδα όμως εμείς έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε και να φτάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από εμάς και να πλησιάσουμε στην κορυφή. Είναι η ευκαιρία μας, γιατί είναι παιχνίδι εξ’ αναβολής και έχουμε την

ευκαιρία να ξεφύγουμε. Θέλουμε να τερματίσουμε ψηλά στην βαθμολογία».

Οι διαιτητές του παιχνιδιού: Ζιούτος Κ., Σφακιανάκης Δ., Τσαμπουράκης Γ. (Ηρακλείου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΟΑΝ 16

2.ΠΑΟ Ρουφ 13

3.Πανιώνιος 11

4.Γιούχτας 8

5.Αλμυρός 7

6.Πόρος 7

7.ΠΟΑ 7

8.Άρης Σούδας 5

9.ΑΕ Νεάπολη 3

10.Αναγέννηση Ιεράπετρας 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News