Γ' Εθνική: Άντεξε με 10 απέναντι στον Ιστορικό

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: Άντεξε με 10 απέναντι στον Ιστορικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απέσπασε η ομάδα του Γαζίου

Έναν πολύ σημαντικό βαθμό πήρε η ομάδα του Αλμυρού που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, απέναντι στον Πανιώνιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αλμυρό να μπαίνει δυνατά και στο 8΄ να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν ο Λεόν έκανε ένα δυνατό ξαφνικό σουτ από μακρινή απόσταση, ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω!

Από το 20ο λεπτό και μετά ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμό και είχε κάποιες καλές στιγμές, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σκοράρει!

Σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους το 33ο λεπτό, εκεί όπου ο Ένγκουεμ δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες σε δύο διαφορετικές φάσεις, μία για διαμαρτυρία και μία για ένα φάουλ στον χώρο του κέντρο και έτσι αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

Ο Ζούλιας στο 37΄ βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά από πλευράς φιλοξενούμενων, ενώ και στο 40΄ μια ωραία προσπάθεια του Λιούμη δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στην τελευταία και καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, ο Ντιάτα πάλεψε με δύο αμυντικούς του Πανιωνίου εντός περιοχής, κατάφερε να γυρίσει αλλά το σουτ του κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κραβαρίτη.

Με την έναρξη του πρώτου μέρους, ήταν αναμενόμενο ότι οι ποδοσφαιρστές των δύο ομάδων ήταν αναμενόμενο ότι θα έψαχναν το γκολ, το οποίο και βρήκαν, με τον Αλμυρό να το κάνει πρώτος. Φάση διαρκείας στα καρέ του Χανιωτάκη, ο οποίος θα μπλοκάρει πάνω στην γραμμή, θα κάνει το βολέ προς τον Ντιατά και εκείνος με πλασέ στην κίνηση θα κρεμάσει τον τερματοφύλακα για το 1-0 στο 50ο λεπτό!

Ο Πανιώνιος έψαξε αμέσως τον τρόπο για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης, και είχε δύο καλές στιγμές με Λιούμη και Κοντοέ στο 60’ και στο 65΄αντίστοιχα. Όμως το γκολ ήρθε στο 68ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους καθώς μετά το κόρνερ του Γροντή από αριστερά, ο Λιούμης ξεμαρκάρεται και στέλνει την μπάλα με κεφαλιά πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα!

Ο Αλμυρός έχασε τεράστια φάση στο 73ο λεπτό με τον Ντιονίσιο να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας αλλά ο Κραβαρίτης τον πρόλαβε τελευταία στιγμή, ενώ ο Πανιώνιος δεν έβρισκε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απειλήσει.

Μπαίνοντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Μπρέγκνα έφυγε στην κόντρα κερδίζοντας φάουλ σε καλή θέση, με τον Γιαλούση να εκτελεί και να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κραβαρίτη!

Ο Πανιώνιος είχε τις δύο καλύτερες στιγμές ώστε να φύγει με το διπλό από το Γάζι, με τον Δρίτσα αρχικά να κόβει και τον Κανδηλάκη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή πριν εκτελέσει ο Λιούμης, ενώ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Καλομοίρης αστόχησε απελπιστικά από το ύψος της μικρής περιοχής!

Η λήξη του παιχνιδιού, βρίσκει τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό, σε μία αναμέτρηση πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά καμία από αυτές να μην καταφέρνει να πάρει την νίκη!

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός (Δ. Βολονάκης): Χανιωτάκης, Αντωνίου (81’ Γαρεφαλάκης), Τουγλής, Γιαλούσης, Κασαπάκης (55’ Αγαπάκης), Ενγκουέμ, Πιερτζιακόμι (55’ Δαμιανάκης), Μπρέγκνα, Ντιατά (81’ Κουράκης), Κανδυλάκης, Ντιονίσιο

Πανιώνιος (Δ. Κοροπούλης): Κραβαρίτης, Λάμψιας (70’ Ξυγκόρος), Διονέλλης (70’ Ζάχι), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (58’ Αργυρίου), Δρίτσας, Λιούμης, Γροντής, Μούντριχας (74’ Καλομοίρης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News