O μύθος Βασίλης Χατζηπαναγής απογείωσε τον Πόρο!

Ποδόσφαιρο
O μύθος Βασίλης Χατζηπαναγής απογείωσε τον Πόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθουσιασμός κατά την πρώτη μέρα του Camp που έγινε στο «Ικάριο»

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν τα τα παιδιά της Ακαδημίας του Πόρου και του Ηρακλείου, στο camp που διοργάνωσε το σωματείο στο «Ικάριο» με τον... μύθο των ελληνικών γηπέδων Βασίλη Χατζηπαναγή!

Oμορφότερη εικόνα της πρώτης ημέρας το... "pasillo" των παιδιών στον πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασσαργιωτάκη που έφερε τον... μάγο της μπάλας στο Ηράκλειο αλλά και στον τεράστιο "Βάσια" που έδωσε λάμψη και απογείωσε το camp με την παρουσία του!

Ο στενός συνεργάτης του... "Νουρέγιεφ", γυμναστής και επιστημονικός υπεύθυνος του camp Νίκος Φράγκος αφού καλωσόρισε παιδιά και γονείς, σύστησε στους μικρούς λάτρεις της στρογγυλής θεάς τον Βασίλη Χατζηπαναγή, καταθέτοντας κάποια από τα απίστευτα επιτεύγματα στην καριέρα του αλλά και τις πολλές προτάσεις που είχε από μεγάλες ομάδες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού τις οποίες δεν αποδέχθηκε ο Ηρακλής. Προτάσεις με τεράστια οικονομικά νούμερα για την εποχή.

Ακολούθησαν πολύτιμες συμβουλές από τον ίδιο προς τα παιδιά για το τι πρεσβεύει ο αθλητισμός αλλά και το τι πρέπει να κάνουν εντός και εκτός γηπέδου.

Τη... σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο...μάγος της μπάλας που δίδαξε μερικά από τα μυστικά της... στρογγυλής θεάς στα... Ποριανάκια και Ηρακλειωτάκια που γέμισαν με παιδικές φωνές το Σάββατο (27/11) το "Δημοτικό Γήπεδο Ικάριο".

Ο "Βάσια" έπαιξε μπάλα με τα παιδιά και τα εντυπωσίασε με τις περίτεχνες ενέργειες τους, αποσπώντας τι θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα τους. Το "Ικάριο" απέκτησε ζωή με την παρουσία παιδιών και γονιών να σκορπάει χαμόγελα στους ανθρώπους του Πόρου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνακης και ο παλαίμαχος επιθετικός του ΟΦΗ και του Εργοτέλη Μανώλης Συντιχάκης, ενώ την ΕΠΣΗ εκπροσώπησε ο Βαγγέλης Παπαγγελής (πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης και πρωταθλήματος υποδομών).

Το "παρών" έδωσαν επίσης ο πρόεδρος των εργαζομένων καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Μιχάλης Καρασάββας και ο πρόεδρος του Μοχού Στέλιος Λαδουκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News