Αλμυρός: Προετοιμασία για Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Αλμυρός: Προετοιμασία για Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύνθημα νίκης από τον Βολονάκη

Στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις επανέρχεται ο Αλμυρός, μετά την αναβολή δυο παιχνιδιών αφού η ομάδα του Γαζίου είχε πολλά προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες με κρούσματα κορωνοϊού.

Αυτή την Κυριακή (15.00) η ομάδα του Γαζίου φιλοξενεί στην έδρα τον Πανιώνιο σε ένα παιχνίδι που κρίνεται ιστορικό αλλά ασφαλώς και ιδιαίτερα σημαντικό σε βαθμολογικό επίπεδο.

Ο προπονητής του Αλμυρού, Δημήτρης Βολονάκης μίλησε στο neakriti.gr  για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Κυριακής. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: « Στόχος για εμάς είναι οι τρείς βαθμοί. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα λόγω των συνεχόμενων αναβολών. Είναι ξεκάθαρο πως από εδώ και στο εξής ο στόχος μας είναι τα θετικά αποτελέσματα, για να μπορούμε να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις. Θέλουμε τη νίκη στην έδρα μας». Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Δημητρής Βολονάκης δήλωσε πως: «Για την αναμέτρηση η μόνοι που είναι απών είναι ο Τσαμάρες και ο Μωραίτης».

Η ομάδα του Γαζίου παρά τα αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της, ενώ η αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση του Σαββάτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News