Γ Εθνική

Μπουνάκης: «Πάνω απ’ όλους μας το συμφέρον του Γιούχτα»

Προσωπική δήλωση στήριξης από τον πρόεδρο της ομάδας του Γιούχτα

Η νίκη του Γιούχτα στη Σούδα επανέφερε την ηρεμία στην ομάδα, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα με αρκετές συζητήσεις εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το σίγουρο είναι ότι άπαντες ανέλαβαν την ευθύνη του άσχημου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα και ήταν αποφασισμένοι για μια νέα αρχή, όπως και έγινε.
Μάλιστα, σήμερα ο πρόεδρος του Γιούχτα, Νίκος Μπουνάκης, με προσωπική του δήλωση στήριξε απόλυτα το προπονητικό τιμ και τους παίκτες και τόνισε ότι πάνω απ’ όλους είναι το συμφέρον της ομάδας. Αναλυτικά η δήλωση Μπουνάκη:

«Τις τελευταίες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα σχετικά με την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γιούχτα. Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω τα εξής:

1) Μέλημα όλων των μελών του Δ.Σ. και των συνεργατών μας είναι η ανοδική πορεία της ομάδας

2) Η σταθερή πορεία της ομάδας είναι σε πρώτη προτεραιότητα

3) Οι κύριοι Μπουνάκης Κωνσταντίνος (Γενικός Αρχηγός και μέλος του Δ.Σ.) και Ιερωνυμάκης Νικόλαος (Τεχνικός Διευθυντής), έχουν βοηθήσει αφιλοκερδώς για πολλά χρόνια την ομάδα, όσο λίγοι παράγοντες, ενώ φέτος είχαν μαζί με τον προπονητή κύριο Άγγελο Κασσωτάκη την ευθύνη για την συμπλήρωση του ρόστερ και την επιλογή των παικτών, ενεργούσαν και ενεργούν, σε συνεργασία πάντα με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Γιούχτα.

4) Το Δ.Σ. του Γιούχτα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το προπονητικό τιμ και τους παίχτες σε ένα δύσκολο και σύντομο πρωτάθλημα.

5) Πάνω από όλους μας είναι το συμφέρον της ομάδας και όλοι μας κρινόμαστε καθημερινά, διοίκηση, προπονητές και παίχτες.

Με εκτίμηση

O Πρόεδρος του Α.Ο. Αρχανών «Ο Γιούχτας»
Νίκος Μπουνάκης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια