Γ' Εθνική: «Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΑΟΑΝ και Πόρου

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: «Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΑΟΑΝ και Πόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση για τον Ανδρέα Σκέντζο από την ομάδα του Άγιου Νικολάου - Απάντηση από τον Πόρο

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον Πόρο μετά το μεταξύ του παιχνίδι. 

Η ομάδα του ΑΟΑΝ αναφέρει σαν αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα τον προπονητή του Πόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δυστυχώς στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΑΟ Πόρου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, εκτός από τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχε και ένας άλλος πρωταγωνιστής και μάλιστα αρνητικός.

Ήταν ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, που καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά τη λήξη του προκαλούσε με απρεπείς εκφράσεις και χειρονομίες τους παίχτες αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου, στις δηλώσεις του άλλωστε παραδέχθηκε και ο ίδιος τις ενέργειες του ζητώντας συγνώμη.

Ο ΑΟΑΝ σαν μεγάλη ομάδα συνεχίζει προς τον στόχο του, χωρίς να επηρεάζεται από ανθρώπους που προσπαθούν να αποσυντονίζουν την προσπάθεια του, όμως δεν δέχεται από κανέναν να προσβάλει και να προκαλεί στελέχη, ποδοσφαιριστές του, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Νικολάου.»Την ανακοίνωση αυτή δεν άφησε αναπάντητη η ομάδα του Πόρου η οποία εξέδωσε και εκείνη λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωση.Αναλυτικα η ανακοίνωση- απάντηση  του Πόρου: «Το… καλησπέρα είναι του Θεού! Ακούσαμε τόσες πολλές… καλησπέρες σήμερα από την ομάδα του Αγίου Νικολάου που νιώθουμε υποχρεωμένοι ν’ ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο όπως εμείς ξέρουμε. Κι επειδή είμαστε οι αποκαλούμενοι χωριάτες από τους παίκτες του Αγίου Νικολάου, συνηθίζουμε να δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο και όχι να δεχόμαστε απειλές, εκφοβισμός, υπονοούμενα και διαστροφή της αλήθειας! Ζήτω ο κρητικός όμιλος!».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News