Οπαδοί ΠΟΑ: Ιστορική εκδρομή στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Οπαδοί ΠΟΑ: Ιστορική εκδρομή στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ αναμένεται να έχει θερμή υποστήριξη στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής

Η παρουσία του Πανιωνίου δίνει αίγλη στον 7ο Όμιλο και οι οπαδοί του ΠΟΑ προετοιμάζονται από τώρα για μια ιστορική εκδρομή στη Νέα Σμύρνη. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από τον Πανιώνιο την μεθεπόμενη Κυριακή 21 Νοεμβρίου και θα έχουν την θερμή υποστήριξη από τον κόσμο τους, με τους οπαδούς του ΠΟΑ να αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Για ακόμα μια φορά λοιπόν, επιθυμούμε να είμαστε δίπλα στην ομάδα της καρδιάς μας, αυτή την φορά, πέρα από τα σύνορα της γειτονιάς μας, πέρα από τα γεωγραφικά όρια του νησιού μας.

Να ταξιδέψουμε για αυτήν, ώστε να βρεθούμε στα κάγκελα της Νέας Σμύρνης, σε ένα ιστορικότατο γήπεδο της Αττικής (και όχι μόνο), για το παιχνίδι που θα δώσει η ομάδας μας την άλλη Κυριακή (21 Νοεμβρίου) με αντίπαλο ένα τεράστιο σύλλογο της χώρας μας, τον ιστορικό Πανιώνιο!

Για αυτό λοιπόν προσπαθήσαμε και εξασφαλίσαμε την καλύτερη δυνατή τιμή (αρκεί να εξασφαλίσουμε ένα μίνιμουμ αριθμό ατόμων που μας ζητήθηκε) ώστε να είμαστε σε θέση να βρεθούμε κοντά στον Π.Ο.Α μας, να ακουστεί ηχηρά το όνομα του ΚΑΙ μέσα στην Νέα Σμύρνη. Εσύ θα είσαι εκεί ??

*Δηλώστε ΕΓΚΑΙΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ την συμμετοχή σας μέσω μηνύματος εδώ, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες φυσικά.

Π.Ο.Α παντού και πάντα. . . . μέχρι παράνοιας!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News