Θ.Πατινιώτης: «Σίγουρα θα επιστρέψω πιο δυνατός, για να με δει ο γιός μου να παίζω ξανά»

Ποδόσφαιρο
Θ.Πατινιώτης: «Σίγουρα θα επιστρέψω πιο δυνατός, για να με δει ο γιός μου να παίζω ξανά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δήλωσε ο Θανάσης Πατινιώτης για τον τραυματισμό του

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ Θανάση Πατινιώτη ο οποίος στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ τραυματίστηκε.

Ο αριστερός μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού , ρήξη μηνίσκου και οστικό οίδημα το χόνδρο.

Υπενθυμίζουμε πως ακόμα ένας παίκτης του ΠΟΑ ο Σαμουηλίδης  υπέστη και εκείνος χιαστό.

Σε δήλωση που μας παραχώρησε ο παίκτης είπε μεταξύ αλλών πώς όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πως σύντομα θα επιστρέψει δυνατός για να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει, ενώ ευχήθηκε περαστικά στον συμπαίκτη του που αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Το έχω ξαναπεί. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο. Δυστυχώς μετά από τα αποτελέσματα της μαγνητικής έχω ολική ρήξη χιαστου, ρήξη μηνίσκου και οστικό οίδημα στον χόνδρο.

Πραγματικά έχω πάρει πολύ αγάπη από χτες από όλο τον κόσμο και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω αυτό. Η υπομονή, η επιμονή και ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος γιατρός μου.

Σίγουρα θα επιστρέψω πιο δυνατός γιατί θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδακι, να παίζω ποδόσφαιρο. Και επειδή σε λίγους μήνες με το καλό έρχεται το πιο όμορφο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου θα φανώ δυνατός για να με δει ο γιός μου να παίζω ξανά και να τρέχω στα γήπεδα.

Πάντα ήθελα να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Ο στόχος που έχω θέσει από σήμερα κιόλας είναι αυτός.

Σας ευχαριστω ολους από καρδιάς για όλες τις ευχές..και εδικά την ομάδας μου τον ατσαλενιο(την διοίκηση, το προπονητικό Τιμ και τους συμπαίκτες μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν σε ολη αυτή την δυσκολία που περνάω.

Θέλω να ευχηθώ και στον συμπαίκτη μου τον Σαμουλίδη , καλή δύναμη , περαστικά και σε αυτόν , γιατί δυστυχώς περνάμε ακριβώς τον ίδιο τραυματισμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News