Γ' Εθνική: «Τετράσφαιρος» ο Αλμυρός, ισόπαλοι Πόρος και Γιούχτας

Ποδόσφαιρο
Γ' Εθνική: «Τετράσφαιρος» ο Αλμυρός, ισόπαλοι Πόρος και Γιούχτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε και τον ΠΟΑ ο ΑΟΑΝ , άλλο ένα "τρίποντο" ο Πανιώνιος...

Με το εντυπωσιακό 4-1 επικράτησε ο Αλμυρός του ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Γαζίου. Η ομάδα του Αλμυρού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 26' με γκολ του Ντιτσάκης . Στο 35΄λεπτό ισοφάρισε με γκολ του Ντιάτα ενώ πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ του Γιαλούση μετά απο εκτέλεση πέναλαντι στο 48'.Στο 55’ ο Αντωνίου με απίθανο γκολ, έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ντιατά.

Ο Πόρος με τον Γιούχτα έμειναν στο 1-1 σο παιχνίφδι που έγινε στο Ατσαλένιο. Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν την κατοχή της μπάλας και να έχουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στην πρώτη μεγάλη φάση του Γιούχτα στο δεύτερο ημίχρονο ο Δωματάς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με μακρινό σουτ κάνοντας το 0-1. Ο Πόρος δεν το έβαλε κάτω και στο 65ο λεπτό κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης με τον Αζίζι.

Ο ΑΟΑΝ συνέχισε τις νίκες καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΟΑ στον Άγιο Νικόλαο με δύο γκολ του Μηνά.

Στην Ιεράπετρα, ο Πανιώνιος επικράτησε 0-2 της τοπικής Αναγέννησης με γκολ του Κοντοέ και του  Δρίτσα, ενώ στη Νεάπολη, η ομώνυμη ομάδα έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Άρη Σούδας.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

ΑΟΑΝ-ΠΟΑ 2-0

ΠΟΡΟΣ- ΓΙΟΥΧΤΑΣ 1-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2

ΑΛΜΥΡΟΣ-ΠΑΟ ΡΟΥΦ 4-1

ΝΕΑΠΟΛΗ-ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ 0-0 

Η βαθμολογία μετά την 2η αγωνιστική:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6 

ΑΟΑΝ 6 

ΑΛΜΥΡΟΣ 3

ΠΟΑ 3

ΠΑΟ ΡΟΥΦ 3

ΠΟΡΟΣ 2

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ 2

ΝΕΑΠΟΛΗ 1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 0

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News