Σέντρα στην συναρπαστική Γ’ Εθνική!

Ποδόσφαιρο
Σέντρα στην συναρπαστική Γ’ Εθνική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινά το πρωτάθλημα με ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Αλμυρό και ΑΟΑΝ στο Γάζι

Μετά από δύο και πλέον μήνες προετοιμασίας και με καθυστέρηση ενός μήνα στην προγραμματισμένη αρχική έναρξη, οι ομάδες της Γ' Εθνικής μπαίνουν αυτό το σαββατοκύριακο στα γήπεδα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Ένα πρωτάθλημα που μπορεί να είναι μόλις 18 αγωνιστικών, αλλά αναμένεται άκρως δυνατό και συναρπαστικό, με την προσθήκη Πανιωνίου και ΠΑΟ Ρουφ στον όμιλο με τις κρητικές ομάδες να δίνει άλλη αίγλη.

Το εναρκτήριο σφύριγμα της Γ' Εθνικής θα δοθεί σήμερα στις 15:00 στο Γάζι, εκεί όπου ο Αλμυρός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟΑΝ, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ενισχυμένες και φιλόδοξες ομάδες. Μάλιστα η ομάδα του Αγίου Νικολάου ήδη έχει δείξει τις υψηλές προθέσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου έχει φτάσει ως την 5η φάση και την Τετάρτη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λευκίμμη, προσδοκώντας άλλη μία πρόκριση.

Την Κυριακή γίνονται τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπου αναμφίβολα ξεχωρίζει η μάχη του Γιούχτα με τον ιστορικό Πανιώνιο στις Αρχάνες. Την ίδια ώρα στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ θέλει να αποφύγει τις παγίδες της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ το δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα ματς ΠΑΟ Ρουφ-Νεάπολη και Άρης Σούδας-Πόρος.

Σάββατο 23/10 (15:00)

*Αλμυρός - ΑΟΑΝ (γηπ. Αλμυρού): Αντωνίου, Κολοκοτρώνης, Μαρκετάκης (Χανίων), παρ: Δελήμπασης (Ρεθύμνου)

Κυριακή 24/10 (15:00)

*ΠΑΟ Ρουφ - Νεάπολη (γηπ. Ρουφ): Αλατσάκης, Μουμπογιατζόγλου, Πετρίδης (Πειραιά), παρ: Βρακάς (Εύβοιας)

*Άρης Σούδας - Πόρος Δημ. γηπ. Σούδας: Μόσχου, Καφεσάκης, Κοκοτάκης (Λασιθίου), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

*ΠΟΑ - Αναγέννηση Ιεράπετρας (γηπ. ΠΟΑ): Γεωργόπουλος, Μαυρεδάκης, Πέτσας (Χανίων), παρ: Ζερβός (Αθηνών).

*Γιούχτας - Πανιώνιος (γηπ. Μαρκομιχελάκειο): Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου), παρ: Πνευματικάκης (Λασιθίου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News