Γ΄Εθνική: Αναβλήθηκε για την Τρίτη η κλήρωση, λογικά θα πάει σε νέα ημερομηνία και η σέντρα!

Ποδόσφαιρο
Γ΄Εθνική: Αναβλήθηκε για την Τρίτη η κλήρωση, λογικά θα πάει σε νέα ημερομηνία και η σέντρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ που αναφέρει όμως μόνο την αλλαγή στην ημερομηνία της κλήρωσης...

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, καθώς όπως αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ,  μετατίθεται για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου! 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας 2021-22, αναβληθεί για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τα δημοσιογραφικά γραφεία της Αθήνας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έλαβε την απόφαση αυτή, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις εκκρεμότητες τόσο της Καβάλας, όσο και της Δόξα Δράμας, καθώς εάν δικαιωθούν και αγωνιστούν στην παραπάνω κατηγορία, τότε θα προχωρήσει ο σχεδιασμός ενώ με την αντίθετη εξέλιξη θα οδηγηθούν στη Γ΄Εθνική!

Όσο για τη διαρροή από τον ΠΑΟ Ρουφ για τον κρητικό όμιλο, προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Ωστόσο είναι πιθανό να ανακοινωθούν οι όμιλοι τη Δευτέρα 11 του μήνα, μια μέρα πριν  τη...νέα ημερομηνία της κλήρωσης! Τέλος, αυτή η νέα ημερομηνία είναι πολύ πιθανό αν όχι σίγουρο να αλλάξει και τη σέντρα του πρωταθλήματος που για να ξεκινήσει πλέον στις  17 του μήνα θα χρειαστεί ... μικρό θαύμα! Και για τη σέντρα όμως δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ να μιλάει για νέα ημερομηνία...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News